Ansamblul Konsta Splendid Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential KONSTA SPLENDID - IMOBILIARE SIBIUAnsamblul Rezidential Konsta Splendid din Sibiu este un ansamblu nou de vile cochete cu regim de inaltime P+2, aflat in inima localitatii Selimbar.Datorita cererii mare de locuinte moderne , New Concept Living doreste sa continue dezvoltarea de noi imobile de calitate si va aduce in atentie ansamblul rezidential Konsta Splendid compus din 7 vile insumand 42 de apartamente menite sa indeplineasca cerintele actuale ale cumparatorilor.NOU - La cererea clienților, apartamentele din Konsta Splendid se finisează la cheie. Pentru informații despre prețuri, click aici.De ce sa alegeti Konsta Splendid?Experienta din ultimii ani a dus la perfectionarea dezvoltarii de ansambluri rezidentiale Calitatea materialelor folositeLoc de parcare inclus in pretZona linistita de blocuri si case, departe de aglomeratia urbana Compartimentare practica a apartamentelor, cu bucatarie separataAcces rapid la Shopping CityAcces facil catre autostrada si catre centura SibiuluiZona de imobile in plina dezvoltare Data predarii: Apartamentele vor fi predate incepand cu 31 Martie 2020 vilele 5,6 si 7, iar vilele 2,3 si 4 se vor preda in 30 Iunie 2020.Intabularea tuturor apartamenteler se va face pana la data de 31 august 2020.Mod de predare: Apartamentele vor fi predate la stadiul de GRI in interior, si LA CHEIE in exterior.Stadiul de gri va cuprinde:-centrala termica;-calorifere;-peretii tencuiti pe baza de ipsos;-prize si intrerupatoare;-sapa;Locatie ansamblu:Ansambul Residential Konsta Splendid se afla in Selimbar, zona rezidentiala amplasata langa Sibiu, care a cunoscut o mare expansiune în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile. Modalitati de plata:Achizitia se face prin credit bancar sau din surse proprii. Preturile prezentate includ TVA de 5%. 


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 300,000 euro se percepe comision de 1% la cumparator

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa cumparati prin noi.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!

  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
  • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Luana Ioanesi

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare in Sibiu - 3 camere - 57 mp utili
Apartament de vanzare in Sibiu 3 camere - bucatarie separata Vă propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, situat în Selimbar, reper str. Triajului. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament de vanzare in Sibiu...
comision 0
Intabulat
Suprafata 57 mp Balcon - Camere 3 Bai 1

31.03.2020

  • Apartamente Sibiu
Apartament la cheie in Sibiu - 3 camere - etaj 1
Apartament de vanzare in Sibiu 3 camere - bucatarie separata Vă propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, situat în Selimbar, reper str. Triajului. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament de vanzare in Sibiu...
comision 0
Intabulat
Suprafata 57 mp Balcon - Camere 3 Bai 1

31.03.2020

  • Apartamente Sibiu