Ansamblul Konsta Splendid Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential KONSTA SPLENDID - IMOBILIARE SIBIUAnsamblul Rezidential Konsta Splendid din Sibiu este un ansamblu nou de vile cochete cu regim de inaltime P+2, aflat in inima localitatii Selimbar.Datorita cererii mare de locuinte moderne , New Concept Living doreste sa continue dezvoltarea de noi imobile de calitate si va aduce in atentie ansamblul rezidential Konsta Splendid compus din 7 vile insumand 42 de apartamente menite sa indeplineasca cerintele actuale ale cumparatorilor.NOU - La cererea clienților, apartamentele din Konsta Splendid se finisează la cheie. Pentru informații despre prețuri, click aici.De ce sa alegeti Konsta Splendid?Experienta din ultimii ani a dus la perfectionarea dezvoltarii de ansambluri rezidentiale Calitatea materialelor folositeLoc de parcare inclus in pretZona linistita de blocuri si case, departe de aglomeratia urbana Compartimentare practica a apartamentelor, cu bucatarie separataAcces rapid la Shopping CityAcces facil catre autostrada si catre centura SibiuluiZona de imobile in plina dezvoltare Data predarii: Apartamentele vor fi predate incepand cu 31 Martie 2020 vilele 5,6 si 7, iar vilele 2,3 si 4 se vor preda in 30 Iunie 2020.Intabularea tuturor apartamenteler se va face pana la data de 31 august 2020.Mod de predare: Apartamentele vor fi predate la stadiul de GRI in interior, si LA CHEIE in exterior.Stadiul de gri va cuprinde:-centrala termica;-calorifere;-peretii tencuiti pe baza de ipsos;-prize si intrerupatoare;-sapa;Locatie ansamblu:Ansambul Residential Konsta Splendid se afla in Selimbar, zona rezidentiala amplasata langa Sibiu, care a cunoscut o mare expansiune în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile. Modalitati de plata:Achizitia se face prin credit bancar sau din surse proprii. Preturile prezentate includ TVA de 5%. 


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator***

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa incheiati o tranzactie imobiliara printr-o agentie imobiliara Sibiu.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!
  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta despre toate ofertele de pe piata de imobiliare Sibiu.

  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
  • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Luana Ioanesi

Consultant imobiliar - Sibiu