Ansamblul Rezidential Alma -IMOBILIARE SIBIU
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Alma -IMOBILIARE SIBIU

Andreea Simina

Broker imobiliar - Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Alma -IMOBILIARE SIBIU

De 10 ani, noi, cei de la Alma Grup, construim pentru dumneavoastră.Tot timpul am fost, si înca suntem, la lucru! Am construit intens și în cele mai apăsătoare perioade economice și o facem în continuare.Cartierul Alma este pe departe cel mai indragit si ravnit cartier de blocuri noi din Sibiu. Pentru dumneavoastra am realizat un film de prezentare al cartierului Alma: VIZIONARE CARTIER ALMA  CLICK AICIÎn cei 10 ani de experienţă am reușit sa învăţăm din greșeli și să trecem prin toate situaţiile posibile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai valoroase, calitative și sigure locuinţe din Sibiu. Experienţa nu trebuie privită ca pe un vector care prin definiţie generează majorarea preţului. Experienţa este cea care te invaţă sa nu mai gresești și să înlocuiești / îmbunătăţești locurile în care ai identificat vulnerabilitate la produsul tău. Încercarea și eroarea alcătuiesc experienţa.Dragi clienţi, spiritul, puritatea intenţiilor și a sufletului nu pot înlocui experienţa. Construcţia unui imobil cu apartamente nu este o joacă. Viaţa, siguranţa dumneavoastră nu este o joacă! Chiar dacă cineva are cele mai bune intenţii cu privire la constriurea unui imobil, fără experienţă, nu va reuși să furnizeze valoarea așteptată de dumneavoastră. Poate oare un grădinar, oricât de mult s-ar strădui, să cânte la oboi bine din prima încercare?SIGURANTA ÎN ECONOMIILE DUMNEAVOASTRA

Punând suflet și dăruire, am finalizat peste 600 de apartamente, în cadrul celui mai mare ansamblu rezidenţial din Sibiu. Tratăm cu cea mai mare delicateţe economiile dumneavoastră, considerându-le, pentru noi, o prioritate. Considerăm că este nefiresc și nepotrivit să apelăm la economiile dumneaoastră înainte de a vă preda apartamentul. De aceea, construim doar cu banii nostri și dumneavoastră plătiţi doar la recepţia apartamentului, daca sunteti multumiţi de ceea ce am executat. Doar astfel, economiile dumneavoastră sunt in siguranţă.

Considerăm că avem obligaţia să tratăm cu egalitate fiecare client, indiferent de modul în care acesta poate să plătească pentru locuinţa solicitată. Considerăm că nu este corect să plătești mai mult pentru că accesezi credit bancar sau credit “Prima Casă”. De aceea, acuzăm cu tărie orice fel de tratament discriminatoriu al clienţilor din punctul de vedere a modalităţii de plată aleasă. Astfel, preţurile noastre sunt unitare, indiferent de plată: cash, credit sau Prima Casă.IMOBILIARE SIBIU - OFERIM 5 ANI GARANTIE PENTRU ORICE LUCRARE

Sondajele de opinie realizate pe 300 din clienţii nostri, ne-au aratat că cea mai mare temere a clienţilor, când e vorba de cumpărarea unei locuinţe, este posibilitatea defectării instalaţiilor termice, electrice, sanitare și/sau alte vicii ascunse ale imobilelor. De aceea, pentru a sublinia dorinţa noastră de a livra apartamente cu un înalt grad de calitate, am creat pentru dumneavoastră cel mai extins program de garanţii de pe piaţă: 5 ani garanţie la tot! (mai puţin centrala termică care vine cu garanţia ei de la producător – 2ani).

Misiunea noastră nu este sa construim apartamente, ci cămine in care sa te simţi “acasă”. Considerăm că ceea ce oferim nu are voie sa imbrace doar banala formă a unui apartament. Experienţa ne-a învăţat că trebuie sa creăm un mod de viaţă, trebuie să oferim o calitate ridicată a vieţii, trebuie să oferim un concept de a trăi bine, in siguranţă, în liniște, confort într-un cadru închis și bine organizat.DAR MASINA MEA?

Ne-am concentrat și asupra relaţiei interdependente om-locuinţă- mașină, masină-parcare-drumuri de acces. Am asfaltat toate drumurile din cadrul complexului rezidenţial și mai mult decât atât: am executat un număr mai mare de parcaje gratuite decât numarul de apartamente construite. Și musafirii trebuie să parcheze decent, elegant, curat! Pentru noi este de maximă importanţă ca la încheierea procesului verbal de recepţie al apartamentului să fie executata toata infrastructura aferentă blocului din care face parte apartamentul. NU predăm un anasamblu de apartamente fără a avea amenajate parcajele, drumurile, trotuarele si spatiile verzi. Doar asa putem oferi un concept de viaţă care să ne aducă lauda locatarilor nostrii.INTIMITATE / SFERA INTIMA

Am inteles, incă de la inceput, că oamenii, chiar dacă locuiesc la bloc, doresc intimtate și spaţiu privat. Am inţeles nevoia de spaţii largi între blocuri și am construit pe o suprafata de teren foarte mica. Am fi putut să construim pe 40% din teren….insa, nu am facut-o. Experienţa ne-a invăţat că dacă vrei sa caștigi, trebuie să și pierzi. Am pierdut semnificativ în ceea ce priveste numărul de apartamente construite, însă am câștigat totul în ceea ce privește calitatea de a trăi în incinta complexului rezidenţial. Care e câștigul nostru?? Locatarii multumiţi de viaţa pe care o au.Scopul nostru nu este un client, ci este UN LOCATAR FERICIT. Noi nu vindem un obiect, dumneavoastră nu cumpăraţi doar un obiect, dumeavoastră căutaţi căldura și pacea unui cămin iar noi ne străduim să întelegem toate nevoile dumneavoastră și să le împlinim.Alegeţi experienţa dragi clienţi. Dacă ne-am putea vinde experienţa, la preţul care ne-a costat, am fi cu toţii milionari. Nu dorim să vindem cu orice preţ, ci dorim să ajutăm clienţii să cumpere într-un mod profesionist o locuinţă care să le ofere satisfacţia pe care aceștia o așteaptă. Astfel, dumneavoastră aveţi convingerea că noi ne vom sili mereu să vă satisfacem toate așteptările. Și este normal să o facem, deoarce este vorba de viitorul dumneavoastră.MUCEGAIUL, ASASINUL SILENTIOS AL CONSTRUCTIILOR NOI.

Experienţa ne-a adus în vedere faptul că trebuie să respecţi cu stricteţe normele privitoare la durata de eliminare a apei dintr-o constructie. Desi asteptarea ne costă foarte mult, am decis să nu grăbim finalizarea blocurilor, deoarece acest lucru este în dezavantajul clientului. Am învăţat că este mai bine să pierdem clienţi din cauza termenului lung de execuţie decât să ai locatari nemultumiţi din cauza mucegaiului și a umezelii din blocuri neuscate si verzi. Am învăţat că majoritatea clienţilor preferă să aștepte un an după un bloc bun decât să se mute în 5 luni într-un bloc de calitate îndoielnică. Am înteles că preţul este suma de bani pe care consumatorul o oferă in schimbul valorii pe care o oferim noi. Am inteles ca un locatar multumit aduce alti 10 clienti si am hotarat că cel mai important lucru pentru noi sunt recomandările dumneavoastră.Dacă căutaţi o locuinţă de calitate pe piata de imobiliare Sibiu , cu garanţii pe toate componentele ei și căutaţi o viaţa decentă intr-un cadru civilizat, curat și bine aerisit, atunci aţi nimerit bine.Dacă, insa, căutaţi să cumpăraţi cel mai ieftin apartament din oraș, va trebui să căutaţi în altă parte.Nu uitati: “Cine cumpără valoare, plătește mai mult și plânge o singură dată. Cel care cumpără ieftin, nu va înceta să plângă.”Noi am ales valoarea, siguranţa și calitatea pentru locuinţele pe care le dezvoltăm. Tu ce alegi?

Indiferent de decizia pe care o veţi lua, noi vă dorim ca Domnul să binecuvânteze locuinţa aleasă și vieţile dumneavoastră.

Echipa Alma Grup.


Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare