Ansamblul Rezidential Alma Grup - CENTRAL -IMOBILIARE SIBIU
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Alma Grup - CENTRAL -IMOBILIARE SIBIU

Andreea Donea

Broker imobiliar - Sibiu

Descriere

IMOBILIARE SIBIU - Cel mai central Ansamblu Rezidential din Sibiu:

- 2 minute de Piața Cibin;

- 2 minute de Autogara Atlasib;

- 3 minute de Lidl (Șoseaua Alba Iulia);

- 7 minute de Piața Mare;

- 9 minute de Zona Industriala Vest. 


De 9 ani, noi, cei de la Alma Grup, construim pentru dumneavoastră. Tot timpul am fost, și încă suntem, la lucru! Am construit intens și în cele mai apăsătoare perioade economice și o facem în continuare. Cartierul Alma din Turnișor este pe departe cel mai mare cartier rezidential din Sibiu și cuprinde peste 1000 de apartamente. Apropierea de Zona Industrială Vest a transformat aceasta locație în una dintre cele mai dorite regiuni. 

După finalizarea, cu succes, al Cartierului Rezidential Alma din Turnișor, noi continuăm să construim. Avem pentru dumneavoastră un NOU PROIECT, în zona Piața Cluj, la 2 minute de Piața Cibin și la 7 minute de Piața Mare. Este o zonă frumoasă de case, locația perfectă pentru viața liniștită pe care fiecare dintre dumneavoastră o caută.În cei 9 ani de experienţă pe piata de imobiliare Sibiu am reușit sa învăţăm din greșeli și să trecem prin toate situaţiile posibile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai valoroase, calitative și sigure locuinţe din Sibiu. Experienţa este cea care te invaţă să nu mai gresești și să înlocuiești / îmbunătăţești locurile în care ai identificat vulnerabilitate la produsul tău. Încercarea și eroarea alcătuiesc experienţa.

Știm că nu suntem cei mai ieftini și nici nu ne dorim acest lucru. Pentru că dorim să oferim calitate și confort clienților noștri, am ales să folosim doar produse de calitate. Punem suflet și dăruire în tot ceea ce facem, tratăm cu delicatețe toate problemele și știm că doar așa putem face clienții fericiți și mulțumiți. 

Misiunea noastră nu este să construim apartamente, ci cămine în care să vă simțiți „ACASĂ”. Considerăm că ceea ce oferim nu are voie să îmbrace doar banala formă a unui apartament. Experienţa ne-a învăţat că trebuie sa creăm un mod de viaţă, trebuie să oferim o calitate ridicată a vieţii, trebuie să oferim un concept de a trăi bine, în siguranţă, în liniște, confort într-un cadru închis și bine organizat. 

Locuințe spațioase, luminoase și primitoare, spații verzi, ambianță reconfortantă, zonă liniștită - acestea sunt doar câteva dintre facilitățile de care poți beneficia dacă alegi să locuiești în Ansamblul Rezidențial Alma Grup - Piața Cluj. 

Zona în care este plasat noul ansamblu rezidențial este foarte bună și pentru închiriere. Astfel că, dacă te gândești să faci o investiție, Ansamblul Rezidențial Alma Grup - Piața Cluj este alegerea ideală pentru tine. Aici vei găsi garsoniere și apartamente cu 2 camere cu suprafețe cuprinse între 28 și 49 metri pătrați utili. Din experiențele trecute pe piata de imobiliare Sibiu știm că cea mai mare temere a clienţilor, când e vorba de cumpărarea unei locuinţe, este posibilitatea defectării instalaţiilor termice, electrice, sanitare și/sau alte vicii ascunse ale imobilelor. De aceea, pentru a sublinia dorinţa noastră de a livra apartamente cu un înalt grad de calitate, am creat pentru dumneavoastră cel mai extins program de garanţii de pe piaţă: 5 ani garanţie la tot! (mai puţin centrala termică care vine cu garanţia ei de la producător – 2ani).

Dacă sunteți în căutatea unei locuinţe de calitate cu garanţii pe toate componentele ei și căutaţi o viaţă decentă într-un cadru civilizat, curat, atunci aţi nimerit bine. Dacă, însă, căutaţi să cumpăraţi cel mai ieftin apartament din oraș, va trebui să căutaţi în altă parte. Nu uitați: “Cine cumpără valoare, plătește mai mult și plânge o singură dată. Cel care cumpără ieftin, nu va înceta să plângă.”

Noi am ales valoarea, siguranţa și calitatea pentru locuinţele pe care le dezvoltăm. Tu ce alegi?


Echipa Alma Grup.Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare


   


whatsapp