Agentie Imobiliara Sibiu

line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Alpha Ville II Selimbar - IMOBILIARE SIBIU

Silviu Marin

Manager Vânzări

Descriere

Ansamblul Rezidential Alpha Ville II Selimbar- IMOBILIARE SIBIU -

  Ansamblul Alpha Ville II Selimbar este format dintr-un imobil cu 2 scari, cu un regim de inaltime P + 1E + ER.Fiecare scara este formata din 11 apartamente. In total 22 de apartamente.Termen de predare:

APRILIE 2020Mod predare apartamente:• Predare la ALB in interior:- centrala in condensatie- calorifere- geamuri termopan Rehau- usa metalica la intrare- toate utilitatiile trase (apa, canalizare, gaz, curent)Contracost, apartamentul se poate preda si LA CHEIE• Predare LA CHEIE in exterior:- gradinile sunt imprejmuite cu gard- caramida Porotherm de 30 cm- izolatie in exterior- loc de parcare pavat cu piscoturi, inclus in pret- interfon pentru siguranta dumneavoastraImobiliare Sibiu - Locatie ansamblu rezidential NOU

Ansamblul Alpha Ville II  se afla in Selimbar, in zona Triajului - o zona foarte apreciata in randul sibienilor. Accesul in oras se face prin 3 parti diferite ( 2 prin Selimbar, iar unul direct prin Sibiu). In apropiere se afla centrul comercial Promenada Mall.Mod de plata acceptat:

Plata se poate face atat CASH, cat si prin credit ipotecar. Pretul ramane la fel indiferent de modul de plata, ales de dumneavoastra.


Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare in Sibiu - cu 2 camere - etaj intermediar
comision 0
55.32 mp 2 1

Predare: 30.04.2020

1577

Apartament de vanzare in Sibiu - cu 3 camere - complet decomandat
comision 0
64.43 mp 3 2

Predare: 30.04.2020

1738

whatsapp