Ansamblul Rezidential Alpha Ville II Selimbar - IMOBILIARE SIBIU

Descriere

Ansamblul Rezidential Alpha Ville II Selimbar- IMOBILIARE SIBIU -

  Ansamblul Alpha Ville II Selimbar este format dintr-un imobil cu 2 scari, cu un regim de inaltime P + 1E + ER.Fiecare scara este formata din 11 apartamente. In total 22 de apartamente.IMOBIL INTABULAT - predare imediataImobiliare Sibiu - Locatie ansamblu rezidential NOU

Ansamblul Alpha Ville II  se afla in Selimbar, in zona Triajului - o zona foarte apreciata in randul sibienilor. Accesul in oras se face prin 3 parti diferite ( 2 prin Selimbar, iar unul direct prin Sibiu). In apropiere se afla centrul comercial Promenada Mall.Mod de plata acceptat:

Plata se poate face atat CASH, cat si prin credit ipotecar. Pretul ramane la fel indiferent de modul de plata, ales de dumneavoastra.


- Dorim să vă ajutăm -

Preţurile afişate sunt în EURO, dar cetăţenii români sunt obligaţi de legea fiscală să efectueze plăţi către persoane juridice doar în LEI.
Contactaţi agentul imobiliar înainte de a converti banii.Iată ce trebuie să ştiţi înainte de a cumpăra ceva. Click aici!
Cele mai frecvente întrebări? Click aici!
Este înţelept să cumpăraţi prin noi. De ce?
Vrei un credit bancar?
Click aici, pentru a-ţi calcula rata lunară.
Calculator taxe notariale.
Click aici!

Nu agenți imobiliari. Oameni, înainte de toate.
 
Stim ca viata nu este perfecta, dar o locuinta perfecta face diferenta! Noi gasim locuinta ideala pentru tine si familia ta .
Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VÂNZĂRI
New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Silviu Marin

Manager Vanzari