line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential ART Residence - IMOBILIARE SIBIU

Silviu Marin

Manager Vanzari

Descriere

    New Concept Living are placerea sa va prezinte un ansamblu nou si modern in Sibiu, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale și tehnologie de ultimă generație:                                                                                  Ansamblul Rezindential ART Residence - Apartamente INTABULATE

    Venim in intampinarea dumneavoastră cu un imobil nou, cu regim de inaltime de P+ 2E + M, format din 24 apartamente cochete, bine dimensionate si compartimentate, cu 2 sau cu 3 camere si cu suprafata utila incepand de la 48 mp pana la 58 mp.

    Ansamblul Rezidential ART Residence este un proiect ambițios care te provoacă să-ți găsești acel loc în care mai presus de toate sunt importante liniștea, confortul, utilitatea și siguranța, toate susținute de un design modern, elegant și incredibil de atractiv.

    Singurul ansamblu rezidential din Calea Cisnadiei cu PARCARE SUBTERANA. Acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru siguranta dumneavoastra. Fiecare apartament va avea un loc de parcare subteran, inclus in pret. 

   Apartamentele din Ansamblul ART Residence vor fi predate la stadiul de ALB in interior si LA CHEIE la exterior, incepand cu luna IUNIE 2018.

   Cu spatii verzi in jurul imobilului, parcare subterana inclusa in pret, compartimentari diferite si o pozitionare optima, oferta Ansamblului ART Residence, nu poate decat sa multumeasca fiecare client doritor si sa ofere o solutie celor care doresc o locuinta in Sibiu.  Avantaje

IMOBIL INTABULAT

Predare in anul 2018

Terase generoase

Compartimentare inteligenta

Acces la mijloacele de transport în comun

Zona comerciala ( Dedeman, Lidl la 500 – 800 m)

Benzinarie

Unitati de invatamant

( grădiniță nr.43 de pe Aleea Streiu , scoala Gimnazială Nicolae Iorga )

Parcare subterană, inclusa in pret

Predare LA CHEIE in exterior

Casa scarii imbracata in gresie portelanata tip granit, prevazuta cu mana curenta din inox

Balcoane executate din confectii metalice


   Imobiliare Sibiu - Locatie ansamblu rezidential NOU


    Ansamblul ART Residence se afla in Calea Cisnadiei , in zona noua de blocuri, la doar 600 m de benzinaria Euroil.cartierul rezidențial amplasat lângă Sibiu care a cunoscut cea mai mare expansiune în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile.

Cele mai multe străzi din cartier sunt deja asfaltate și iluminate.Modalitate de pret

    Plata se poate face atat CASH, cat si cu ajutorul unui credit bancar. Apartamentele de la parter

beneficiaza de incalzire in pardoseala !


     


whatsapp