Ansamblul Rezidential Bonjour Residence - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul rezidential Bonjour Residence- Imobiliare SibiuAnsamblul rezidential de case Bonjour Residence este alcatuit din 12 unitati locative moderne amplasate intr-o zona linistita, la cateva minute distanta de Sibiu, în localitatea Cristian.Suprafata utila a intregului ansamblu rezidential este de 2531 mp, iar locuintele au teren alocat cu suprafate intre 150 mp - 300 mp.Casele de vanzare sunt de tip duplex si dispun de o compartimentare practica si moderna.  Locuintele au suprafete utile cuprinse intre 88 mp utili si 119 mp utili si dispun de balcoane mari, cu priveliste frumoasa. Casele din randul de jos sunt dispuse P+E1+M, iar cele din sirul de case dinspre deal sunt dispuse P+E1.Avantaje ansamblu rezidential de case de vanzare:- zona linistita, in plina dezvoltare- priveliste frumoasa spre Muntii Fagaras- proiect modern, cu balcoane mari- vegetatie bogata- acces facil in zona Industrial Vest si la AeroportModalitati de plataProprietatea este intabulata si se poate cumpara de indata, atat din surse proprii, cat si cu ajutorul unui credit ipotecar. 

Pretul ramane la fel indiferent de modul de plata. Ansamblul se preda la stadiul de gri.


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator***

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa incheiati o tranzactie imobiliara printr-o agentie imobiliara Sibiu.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!
  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta despre toate ofertele de pe piata de imobiliare Sibiu.
SIBIU:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
ALBA IULIA:
  • New Concept Living - Bulevardul Ferdinand I, nr. 52B

Logo

Irina Pavelescu

Consultant imobiliar

Oferte in ansamblu

Casa de vanzare in Sibiu - Cristian - 3 camere - zona linistita
Casa de vanzare in Sibiu - 3 camere + dressing - balcon de 7.7 mp New Concept Living ofera spre vanzare o casa frumos compartimentata, amplasata intr-o zona in plina dezvoltare la intrarea in localitatea Cristian, la doar cateva minute distanta de...
comision 0
Intabulat
Suprafata 89 mp Suprafata Teren 150 mp Camere 3 Bai 2
Casa de vanzare in Sibiu - 3 camere, dressing - Cristian
Casa de vanzare in Sibiu - 3 camere, dressing, 2 bai, balcon de 14,4 mp Agentia Imobiliara New Concept Living ofera spre vanzare o casa frumos compartimentata, amplasata intr-o zona in plina dezvoltare la intrarea in ...
comision 0
Intabulat
Suprafata 87.3 mp Suprafata Teren 246 mp Camere 3 Bai 2