Ansamblul Rezidential de apartamente la vila - Calea Cisnădiei SIBIU

Descriere

Ansamblul Rezidențial de apartamente la vila - Calea Cisnadiei 


 Proiectat pentru fericire și bunăstare în familie!

 


Exista multe persoane atrase de arhitectura traditionala romaneasca, dar la fel de multi sunt si cei care indragesc stilurile internationale.

Pentru a putea satisface toate nevoile vremurilor contemporane, va prezentam noua vila cu apartamente si garsoniere din Sibiu, amplasata pe Calea Cisnadiei.
Aceasta vila face parte dintr-un Ansamblu format din 5 unitati care cuprind case insiruite, apartamente si garsoniere. Intregul ansamblu impresioneaza prin eleganta, bun gust si simplitate, oferindu-va oportunitatea de a locui intr-o zona frumoasa, curata, intr-un cadru intim si linistit aproape de natura.Vila are in componenta 15 apartamente si garsoniere impartite astfel:

- scara A - garsoniere- scara B - apartamente cu 2 camereGarsonierele pornesc de la pretul de 34.000 EUR (TVA 5% inclus), iar apartamentele de la 40.500 EUR (TVA 5% inclus)

> preturile nu difera in functie de modalitatea de plata <

Regimul de inaltime al vilei este P+E. Apartamentele si garsonierele de la parter beneficiaza de gradina, iar cele de la etaj de balcon, pentru un confort sporit! Fiecare locuinta dispune de 1 loc de parcare inclus in pret.Locatia ansamblului de apartamente din Sibiu: Calea Cisnădiei este cartierul rezidențial amplasat lângă Sibiu care a cunoscut cea mai mare expansiune în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile.

Cele mai multe străzi din cartier sunt deja asfaltate și iluminate.Predarea ansamblului de apartamente din Sibiu:Termen - decembrie 2020Stadiu de predare - la gri, care cuprinde:- instalatii sanitare

- instalatii electrice

- instalatii termice

- prize si intrerupatoare standard

- vas WC + lavoar standard

- centrala termica + calorifere

- usa metalica la intrare

- pereti tencuiti ipsos

- sapa turnata autonivelanta

- tamplarie PVC 

- 1 loc de parcare inclus

- teren/balcon delimitat cu gard structura metalica.Pentru predarea la stadiul de alb, se percepe o suma fixa de 2.000 EUR, indiferent de tipul apartamentului. 


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 300,000 euro se percepe comision de 1% la cumparator

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
 • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
 • Este întelept sa cumparati prin noi.  De ce?  Vrei un credit bancar?
 • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!

 • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

 • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
 • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
 • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Luana Ioanesi

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Garsoniera de vanzare in Sibiu - proiect nou, Calea Cisnadiei
Garsoniera de vanzare in Sibiu, tip studio - la mansarda Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Calea Cisnadiei, la aprox 1 km de la iesirea din oras. Comision 0 la achizitionare pentru aceasta garsoniera de vanzare in Sib...
comision 0
Suprafata 30.08 mp Camere 1 Bai 1

31.12.2020

 • Garsoniere Sibiu
Garsoniera de vanzare in Sibiu - proiect nou, Calea Cisnadiei
Garsoniera de vanzare in Sibiu, tip studio - la mansarda Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Calea Cisnadiei, la aprox 1 km de la iesirea din oras. Comision 0 la achizitionare pentru aceasta garsoniera de vanzare in Sib...
comision 0
Suprafata 34.49 mp Camere 1 Bai 1

31.12.2020

 • Garsoniere Sibiu
Garsoniera de vanzare in Sibiu, parter cu gradina
Garsoniera de vanzare in Sibiu, parter cu gradina de 39 mp Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Calea Cisnadiei, reper strada Alexandru Clavel. Comision 0 la achizitionare pentru aceasta garsoniera de vanzare in Sibiu. Sc...
comision 0
Suprafata 31 mp Camere 1 Bai 1

31.12.2020

 • Garsoniere Sibiu
Garsoniera de vanzare in Sibiu, parter cu gradina 102 mp
Garsoniera de vanzare in Sibiu, parter cu gradina de 102 mp Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Calea Cisnadiei, reper strada Alexandru Clavel. Comision 0 la achizitionare pentru aceasta garsoniera de vanzare in Sibiu. ...
comision 0
Suprafata 29 mp Camere 1 Bai 1

31.12.2020

 • Garsoniere Sibiu