Ansamblul rezidential de case duplex - Talmaciu - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul rezidential de case tip duplex Talmaciu - Acest ansamblu exclusiv de case se construieste in orasul Talmaciu, la o distanta de doar 15 km de Sibiu. Ansamblul rezidential dispune de aproximativ 60 de imobile de tip single si duplex, cu o compartimentare practica si moderna. Casele de tip duplex listate la vanzare au suprafata de 113 mp utili si dispun teren de 130 mp, curte libera amenajata frumos. Locuintele au acces auto din strada, iar zona de acces si zona de parcare vor fi pavate cu dale de beton. Avantaje ansamblu rezidential de case tip duplex Talmaciu:
  • - aproape de Orasul Sibiu - 10 min distanta (autostrada A1 fiind in curs de livrare)

  • - pret redus pentru un avans mai mare

  • - aproximativ 60 de unitati locative vor alcatui acest ansamblul rezidential

  • - compartimentare practica care dispune de 3 grupuri sanitare, dressing, debara si camera tehnica

  • - aproape de magazine, scoli, gradinite

  • - centrala si calorifere pentru fiecare imobil

  • - tamplarie PVC, 3 sticle, 5 camere

  • - contoare curent trifazicFiecare casa din acest ansamblu dispune de o terasa frumos amenajata la parter si 2 balcoane la etaj.

Data de predare: Primele case de vanzare din acest ansamblu se vor preda cu aproximatie in vara anului 2022.Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de "alb" la interior si la exterior la cheie.Mod de plata acceptat: Se accepta atat credit prima casa, ipotecar sau plata cash, dar cu un avans minim de 30% din valoarea acestei case de vanzare in Sibiu - Talmaciu.Locatie:Ansamblul rezidential de case tip duplex se construieste intr-o zona usor accesibila din Talmaciu, la doar 15 km distanta de Sibiu. Cartierul va fi exclusiv de case si reprezinta startul unei comunitati frumoase si noi, intr-o zona linistita.Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate cu dale de beton sau asfalt.


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*Comisionul perceput de New Concept Living este de 2% + TVA din pretul de tranzactie(nu mai putin de 1000 euro). 
La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator
* Pentru tranzactiile de inchiriere, comisionul perceput este egal cu pretul chiriei pe o luna: 50% achita proprietarul, iar 50% este achitat de chirias.
 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
 

Logo

New Concept Living (S)

Consultant imobiliar