Ansamblul Rezidential de Case in Sura Mare - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential de case in Sura Mare - Imobiliare SibiuVenim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu un nou ansamblu de case situat in Sura Mare. Complexul rezidential de case este alcatuit din 24 de case de tip triplex si insiruite cu gradina si loc de parcare, avand un regim de inaltime P+E.Localizare:

Asamblul de case este situat intr-o zona linistita si frumoasa a comunei Sura Mare, perfecta pentru viata linistita pe care fiecare dintre noi o cautam, dar totusi aproape de oras, la doar 5 kilometri distanta de orasul Sibiu.

Fiecare vila beneficiaza de curte proprie care se intinde pe o suprafata utila intre 90 si 140 mp.Vilele din cadrul Ansamblului de Case in Sibiu/Sura Mare au un design si o arhitectura unica si suprafete utile de 90 metri patrati.Casele au un regim de inaltime parter + etaj si dispun de o compartimentare care ofera un maxim de confort si utilitate. Acestea sunt compatimentate astfel: parterul dispune de o bucatarie separata, un grup sanitar si un living spatios. La etaj regasim doua dormitoare, un birou sau dressing si o baie spatioasa. De asemenea veti avea parte si de o curte amenajata, terasa si de pivnita la alegerea dumneavoastra.Mod predare Interior:

- centrala termica;

- calorifere;

- instalatii sanitare si electrice;

- usa la intrare din termopan;

- geamuri din termopan - 3 foi de sticla cu 7 camere;

- pereti gletuiti si vopsea lavabila alba pe pereti;Mod Predare Exterior:

- Finisat  "La Cheie".Modalitati de plata - case de vanzare in Sibiu:

La noi, indiferent de modalitatea de plata aleasa, pretul nu se schimba - iar pentru un avans cash de minim 50%, clientul prineste reducere. Pretul este de 78.000 Euro. La cerere casele se pot preda si finisate LA CHEIE pe interior, contra cost. 


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator***

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa incheiati o tranzactie imobiliara printr-o agentie imobiliara Sibiu.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!
  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta despre toate ofertele de pe piata de imobiliare Sibiu.

  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
  • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Sergiu Cristea

Consultant imobiliar - Sibiu