line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential de case insiruite Calea Cisnădiei SIBIU

Timotei Poplăcean

Consultant imobiliar - Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidențial de case Calea Cisnădiei - Proiectat pentru fericire și bunăstare în familie!Gusturile oamenilor sunt diferite, la fel sunt si casele in care locuiesc. 


Exista multe persoane atrase de arhitectura traditionala romaneasca, dar la fel de multi sunt si cei care indragesc stilurile internationale.

Pentru a putea satisface toate nevoile vremurilor contemporane, va prezentam noul Ansamblu de case insiruite de tip englezesc din Sibiu, amplasat pe Calea Cisnădiei.

Acest ansamblu de case impresioneaza prin eleganta, bun gust si simplitate, oferindu-va oportunitatea de a locui intr-o zona frumoasa, curata, intr-un cadru intim si linistit aproape de natura. Casele sunt de 3 tipuri si vor avea urmatoarele oferte de preturi :

-Casa + curte ~ 85 mp + 1 loc de parcare in fata casei - 73300 euro (tva 5% inclus)

-Casa + curte ~ 85 mp + 1 loc de parcare in fata casei - FINISATA LA CHEIE -89900 euro (tva 5% inclus)

-Casa + curte de ~165mp + 1 loc de parcare in fata casei - FINISATA SI MOBILATA LA CHEIE 104.000 euro (tva 5% inclus)
> pentru plata prin credit ipotecar preturile cresc <

Casele de vanzare vor fi compartimentate pe 2 nivele astfel: Planul de parter are~ 45 mp utili si planul de etaj~ 51 mp utili, planul de pod 52 mp, terasa de 20 mp, curtea de la 85 mp -200 mp, 1 loc de parcare in fata casei.Locatia ansamblului de case din Sibiu: Calea Cisnădiei este cartierul rezidențial amplasat lângă Sibiu care a cunoscut cea mai mare expansiune în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile.

Cele mai multe străzi din cartier sunt deja asfaltate și iluminate.Predarea ansamblului de case  din Sibiu:Casele din primul sir de case SUNT INTABULATE si se predau oricand, la cheie -mobilata si utilata, finisata la cheie sau la gri, in functie de necesitatile clientilor.La stadiul de gri, proprietatile vor avea urmatoarele:-centrala termica si calorifere-prize si intrerupatoare-pereti tencuiti cu glet-wc si lavoar-exterior la cheie, gradina insamantata cu iarba.Acestea sunt disponibile oricand.Locuintele din sirul al doilea de case se predau la 3 luni de la semnarea antecontractului, la stadiul de gri.Transformă planurile în fericire, si achizitioneaza o casa unde beneficiezi de siguranta si confort alaturi de familie si cei dragi! 


whatsapp