Ansamblul rezidential de Case NCL-Calea Cisnadiei
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul rezidential de Case NCL-Calea Cisnadiei

Alexandra Tufa

Broker imobiliar - Sibiu

Descriere

Dupa finalizarea, cu succes, a unei intregi comunitati, de peste 100 de unitati locative in Turnisor ( Ansamblul Rezidential de case – Zona Turnisor), am decis sa construim si in Ciresica, mai exact, pe Calea Cisnadiei. Astazi, fiind una din cele mai bune zone de locuit din oras, devenita cunoscuta pentru constructiile sale cochete, investitiiile imobiliare bine facute si vecinii prietenosi.

Cartierul rezidential este alcatuit din 10 vile a cate 40 de module de case diferite. O vila este compusa din 4 unitati locative (cvadruplex ), dispuse pe doua nivele P+E. Fiecare modul vine la pachet cu o suprafata diferita de teren. Modulele din fata beneficiaza de 30 de mp utili de teren (curte mica), iar cele din spate de 50 mp utili de teren (curte mare).

In loc de apartament 3 camere, primești o Casă!

Da, în loc de apartament cu 3 camere, vă oferim o casă cu curte proprie, 3 dormitoare (la etaj) total separate de zona in care se desfasoara principalele activitati zilnice (adica zona de living cu bucatarie), 2 bai ( una la fiecare etaj), debara si balcon.

Deci, ce oferim noi?

Oferim clienţiilor noștri o CASA, în locul unui apartament la bloc;

Oferim clienţiilor noștri o CURTE, în care să-și parcheze mașina și în care să se joace copii.

Oferim posibilitatea de a locui la casă, la preţul unui apartament!

Toate acestea cu doar 550 Euro / mp util.

CASA pentru buzunarul tau!

Am creat am o CASĂ, pentru buzunarul clienţilor care își permit un apartament de 3 camere. Nu e om să nu-și dorească la casă…însă, preţul obligă clienţii să accepte blocul. De ce oare să mai alegeţi blocul, când aveţi alternativa să staţi la casă?? De ce puţin, când pot mult?!?! Sunt isteţ, deci gândesc!

Pret: Din 1 august - 50000 euro la plata cash/ 55000 euro credite bancare!!

Acceptam Prima Casa

Acceptam programul bancar Prima Casa. Dacă aţi achitat avansul pentru o casa, aflata in curs de executie si la finalul lucrarilor, banca va respinge dosarul, va vom inapoia toata suma platita cu titlu de avans. Cu noi nu aveti nici un risc.

Predarea caselor va avea loc in Toamna- Iarna anului 2017.

Va asteptam cu drag.