Ansamblul Rezidential de case TRIPLEX - Calea Cisnadiei

Descriere

Ansamblul rezidential de case TRIPLEX- Calea CisnadieiAnsamblul rezidential de case triplex se construieste in acest moment in zona Calea Cisnadiei, reper str Horea Creanga. Ansamblul se preda in octombrie 2019, la stadiul de gri in interior si la cheie in exterior. In acest moment constructia este la rosu.Clientii au trei variante de achizitionare, pretul diferind in functie de suprafata terenului.Varianta A - Casa de la strada - Suprafata utila 114 mp utili cu terasa de 20 mp - 76.500 EUROVarianta B .- Casa din mijloc - Suprafata utila 108 mp utili - Teren de 30 mp - 81.700 EUROVarianta C - Casa din spate - Suprafata utila 116 mp utili - teren de 180 mp - 86.700 EURO.Casele din ansamblu au aceeasi suprafata utila, pretul difera in functie de terenul alocat fiecarei unitati locative.Fiecare casa are doua locuri de parcare incluse in pret.Ansamblul este localizat pe str Horea Creanga, intr-o zona linistita, de case.PREDARE: OCTOMBRIE 2019 - LA STADIUL DE GRI


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 300,000 euro se percepe comision de 1% la cumparator

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa cumparati prin noi.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!

  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
  • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Liviu Raduca

Consultant imobiliar - Sibiu