Ansamblul Rezidential Green Diamond Residence - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamablul Rezidential Green Diamond Residence - Imobiliare SibiuNew Concept Living are placerea sa va prezinte un ansamblu rezidential modern, cu proprietati exclusiviste, amplasat intr-o zona foarte buna din Sibiu. Green Diamond este un ansamblu rezidential potrivit pentru acei clienti care cauta o locuinta sau un spatiu comercial premium, cu finisaje de calitate si stil arhitectural deosebit. Unitatile locative disponibile la vanzare sunt pretabile atat ca spatii de locuit, cat si ca spatii comerciale sau de birouri.Avantaje ansamblu rezidential - imobiliare Sibiu- Constructii de lux - realizate la cele mai inalte standarde de calitate- Zona Premium - Calea Dumbravii, langa padure- Curti private amenajate cu zona verde si locuri de parcare- Incalzire in pardoseala- Finisaje si mobilare de luxLocatia reprezinta un punct forte pentru acest ansamblu rezidential. Este pozitionat intr-o zona premium, cu acces facil spre zonele centrale.Calea Dumbravii este o zona intens dezvoltata in ultimii ani din punct de vedere al cladirilor de birouri, multi optand sa isi desfasoare activitatea in aceasta frumoasa zona.In plus, este aproape de padurea Dumbrava, oferind o oaza de liniste si aer curat.


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator***

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa incheiati o tranzactie imobiliara printr-o agentie imobiliara Sibiu.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!
  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta despre toate ofertele de pe piata de imobiliare Sibiu.
SIBIU:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
ALBA IULIA:
  • New Concept Living - Bulevardul Ferdinand I, nr. 52B

Logo

Luana Ioanesi

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Casa de vanzare in Sibiu - ultramoderna, locatie premium + birou
Casa de vanzare + birou - sau 2 apartamente - Sibiu, zona Padurii Dumbrava Constructie de lux - realizata la cele mai inalte standarde de calitate Zona Premium - Calea Dumbravii, langa padure 37 mp curte libera + 2 terase 7 incaper...
Intabulat
Suprafata 145 mp Suprafata Teren 67 mp Camere 7 Bai 5

  • Case Sibiu