Ansamblul Rezidential Happy Home II - IMOBILIARE SIBIU
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Happy Home II - IMOBILIARE SIBIU

Silviu Marin

Director Vanzari

Descriere

   Agentia New Concept Living va pune la dispozitie un nou ansamblu rezidential de apartamente - Ansamblul Happy Home.

   Ansamblul face parte din unul dintre cele mai ravnite cartiere cu imobile noi din Sibiu- Calea Cisnadiei. Aici gasiti avantajele unui imobil nou, cu design modern si rezistent in timp. Proiectul are ca stalp principal de sustinere : CALITATEA.
Gusturile nu se discuta !!!

Iar pentru noi asta conteaza !!!

   Motiv pentru care diversitatea mare de modele de apartamente, din acest ansamblu, incearca sa multumeasca o gama cat mai mare de clienti. Apartamentele sunt bine compartimentate si spatioase. Acestea au 2 sau 3 camere, 1 sau 2 bai, balcoane mari sau terase spatioase.

   Mai mult, apartamentele sunt decomandate sau semidecomandate, cu bucatarie separata sau open-space.

Unde se afla ansamblul ?

Apartamentul se afla pe Calea Cisnadiei, in zona noua de blocuri. Un cartier foarte cunoscut si cautat astazi de sibieni, unde va puteti bucura de aer curat si de o priveliste frumoasa.

Accesul se va face pe strazi prospat pavate si iluminate, iar in jurul blocului fiecare proprietar va avea locul sau de parcare.

Infrastructura noua! Gazul, electricitatea, apa si canalizarea aduc confortul si garantia pe un timp indelungat.

Care este pretul ?


Imobilele pot fi achizitionate incepand de la suma de 34.000 EURO, atat CASH, cat si prin credit bancar. LOCUL DE PARCARE este inclus in pret.Indiferent de modalitatea de plata aleasa de dumneavoastra, pretul RAMANE ACELASI.