line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul rezidential Helvetica -IMOBILIARE SIBIU

Silviu Marin

Director Vanzari

Descriere

Imobiliare Sibiu - Ansamblul rezidential HELVETICA

Helvetica se află în imediata apropiere a Sibiului şi este format din clădiri de diferite tipuri de apartamente. Conform standardelor noastre punem accentul pe calitatea construcţiilor – oferind în acelaşi timp şi preţuri rezonabile.

Un concept rezidenţial modern, flexibil şi eficient pentru viitorul familiei dvs.

Apartamente cu 2 camere 56m2

45.000 € etajul 1-2 –

48.000€ parter cu cu terasă şi curte

Apartamente cu 3 camere 70m2

50.000€ cu terasă şi curte

Apartament de lux 80m2 cu 3 camere pe doua nivele cu terasă -80 mp -  

58.000€ cu terasa si curte

Apartamentele din Helvetica se remarcă prin modernism, realizare temeinică şi armonie arhitectonică. În variante cu două, trei sau patru camere, ele sunt situate într-un vast complex care se bucură de un ambient natural. Arhitecţii şi constructorii noştri au integrat elemente definitorii, de care viitorii locuitori se vor bucura zi de zi: astfel ferestrele sunt echipate cu jaluzele iar dimensiunile lor speciale asigură o luminozitate sporită; izolaţia de foarte bună calitate garantează costuri scăzute pentru încălzire; balcoanele generoase extind spaţiul locuibil şi sporesc confortul iar uşile securizate garantează un sentiment plăcut de siguranţă.

Helvetica înseamnă experienţă şi dezvoltare

Cartierele rezidenţiale sunt proiectate după standarde moderne şi sunt rezultatul colaborării unui grup de arhitecţi şi constructori elveţieni, cu experienţă internaţională, şi a unor specialişti de pe plan local. Helvetica presupune să dai ce e mai bun, de aceea garantăm construcţii trainice şi valoroase, pentru că ele sunt realizate cu pasiune. Vă oferim soluţii durabile şi eficiente pentru căminul perfect – iar Dvs. puteţi începe o nouă viaţă într-un cartier nou, în care confortul se îmbină cu utilul.

Construcţiile de viitor sunt adevărate valori pentru cumpărători

Proiectele noastre se bazează pe un concept clar. Experienţa noastră internaţională indelungată în domeniul construcţiilor reprezintă o garanţie că produsele noastre îşi păstrează valoarea. Construim serios şi solid pentru a asigura cumpărătorilor noştri costuri reduse pentru întreţinere. Valoarea cheltuielor de încălzire scade la jumătate faţă de cele pentru casele convenţionale, pentru că noi punem accent pe o izolaţie foarte bună.

Transparenţă în construcţie


Cei interesaţi pot veni pe şantier pentru a urmări cum “cresc” casele noastre, de la izolarea fundaţiei până la izolarea acoperişului şi montarea coamelor. Vă arătăm cu mare plăcere fiecare pas în construirea unei locuinţe moderne – şi cum trebuie să arate un şantier bine organizat. La cerere, veţi primi o documentaţie fotografică a întregului proces de construcţie a casei dvs.
Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare