line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul rezidential HOME- Imobiliare Sibiu

Sergiu Popa

Broker Imobiliar - Sibiu

Descriere

Ansamblul rezidential Home- Imobiliare Sibiu

Detalii despre proiectul rezidential


Atunci când isi caută o locuință, oamenii au speranța că viața lor se va schimba în bine și că vor găsi un motiv în plus pentru a fi mai fericiți.

Creat din dorinta in care fiecare familie să se simtă bine – relaxata, împlinita si în siguranță, va prezentam Ansamblul rezidential Home Sibiu.

Acest proiect reprezinta o solutie functionala, optima si inteleapta pentru cei care isi doresc sa se bucure de avantajele achizitiei propriei locuinte, fara eforturi financiare considerabile.

Avantajul suprem al acestui proiect este reprezentat de cel mai important factor : VA PUTETI BUCURA DE CELE MAI MICI PRETURI DE LOCUINTE NOI DIN SIBIU!

Ansamblul rezidential Home Sibiu va fi alcatuit dintr-un bloc cu 5 scari, in cadrul acestuia a fost dezvoltata o gama extinsa de apartamente, din dedicatie pentru asteptarile dumneavoastra, deoarece stim ca alegerea celei mai bune variante pentru casa mult visata nu este o decizie usoara.

Detalii despre locatie:

Ansamblul rezidential Home Sibiu va fi amplasat pe strada Haralamb Georgescu, reper Calea Cisnadiei, cartierul rezidențial amplasat lângă Sibiu care a cunoscut cea mai mare expansiune în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile.

Cele mai multe străzi din cartier sunt deja asfaltate și iluminate.Modalitate de plata:


Indiferent de metoda de plata pretul ramane acelasi !

 


Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare in Sibiu - 3 camere - terasa mare - Intabulat
comision 0
Intabulat
83 mp 3 2
Penthouse de vanzare in Sibiu cu 3 camere - LA CHEIE
comision 0
Intabulat
83 mp 3 2
whatsapp