Ansamblul Rezidential Panoramic - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Panoramic este noul ansamblu rezidential situat in zona Calea Cisnadiei, fiind format din doua blocuri de cate 3 etaje. Pe fiecare palier exista doar cate 2 apartamente, iar penthouse-urile beneficiaza de cate o terasa de 60 mp. Vederea panoramica de pe terasa spatioaza va va incanta privirea cu peisajele asupra padurii si a muntilor.Calea Cisnadiei este cartierul rezidențial amplasat lângă Sibiu care a cunoscut cea mai mare expansiune în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile.Apartamentele sunt INTABULATE, fiind finisate la cheie cu materiale de calitate superioara.Structura blocurilor este din caramida Porotherm, avand o izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm.Toate apartamentele au incalzire in pardoseala, beneficiind de centrala termica in condensatie, marca Viessmann, avand termostat de zona. Geamurile termopan sunt cu 7 camere si 3 foi de sticla, asigurand izolatia termica si fonica.Sistemul de iluminat este unul economic, incaperile avand plafoniere pe LED.Apartamentele au o compartimentare foarte practica, iar pentru siguranta locatarilor s-a montat un sistem videointerfon.Fiecare detaliu a fost bine gandit pentru a asigura un confort sporit pentru viitorii proprietari.Tipologii de apartamente:1. Apartament 3 camere, suprafata utila 53.52 mp si gradina de 40 mp - 59.700 euro2. Apartament 3 camere, suprafata utila 53.52 mp si gradina de 80 mp - 64.700 euro3. Apartament 3 camere, suprafata utila 53.52 mp + balcon de 12.42 mp - 54.700 euro4. Penthouse 3 camere, suprafata utila 45.69 mp + balcon de 12.42 si TERASA de 60 mp - 57.700 euroModalitati de plata: apartamentele se pot cumpara atat prin plata cash, cat si prin credit bancar de orice fel, pretul ramand acelasi indiferent de situatie.Termen de predare: locuintele din acest ansamblu sunt intabulate, finisate la cheie si se predau in perioada imediat urmatoare.  


- Dorim să vă ajutăm -

Preţurile afişate sunt în EURO, dar cetăţenii români sunt obligaţi de legea fiscală să efectueze plăţi către persoane juridice doar în LEI.
Contactaţi agentul imobiliar înainte de a converti banii.Iată ce trebuie să ştiţi înainte de a cumpăra ceva. Click aici!
Cele mai frecvente întrebări? Click aici!
Este înţelept să cumpăraţi prin noi. De ce?
Vrei un credit bancar?
Click aici, pentru a-ţi calcula rata lunară.
Calculator taxe notariale.
Click aici!

Nu agenți imobiliari. Oameni, înainte de toate.
 
Stim ca viata nu este perfecta, dar o locuinta perfecta face diferenta! Noi gasim locuinta ideala pentru tine si familia ta .
Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VÂNZĂRI
New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Nelutu Dascal

Consultant imobiliar - Sibiu