Ansamblul Rezidential Promenada Selimbar - imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Promenada Selimbar - Imobiliare Sibiu

 Ansamblul Promenada se intinde pe o suprafata de 2900 mp si este format din 3 imobile cu regim de inaltime P + 2E + ER. Fiecare imobil este format din 11 apartamente, proiectul totalizand un numar de 33 de apartamente si un spatiu comercial. Apartamentele care alcatuiesc acest ansamblu beneficiaza de un loc de parcare inclus in pret. Ansamblul rezidential cuprinde o gama variata de apartamente cu compartimentari optime, fiecare beneficiind de o loggie.Toate apartamentele dispun de INCALZIRE IN PARDOSEALA.

Imobiliare Sibiu - Termen predare ansamblu rezidential NOU:Lucrarile au fost demarate in aceasta primavara si se vor finaliza in IUNIE 2022.Mod de predare:LA ALB in interior si LA CHEIE in exterior:- centrala in condensatie (5 ani garantie) - INCALZIRE IN PARDOSEALA

- sapa elicopterizata 

- geamuri termopan cu 3 foi de sticla Rehau sau Salamander

- usa metalica la intrare

- instalatii electrice, termice si sanitare - inclusiv obiecte sanitare (WC si chiuveta)-- caramida Porotherm de 30 cm

- izolatie de 10 cm 

- loc de parcare pavat cu piscoturi, inclus in pret

- interfon pentru siguranta dumneavoastra.

Imobiliare Sibiu - Locatie ansamblu rezidential 

Ansamblul Rezidential Promenada Selimbar este un proiect imobiliar nou amplasat in zona Mall-ului, mai exact in spatele zonei Sigemo - Lidl. Locatia este una foarte buna, avand acces facil catre oras, prin multiple cai de acces. Distantele pana la principalele puncte de interes sunt: - Mall Selimbar - 2 min  Piata Mare - 10 min  -  acces autostrada - 6 min.Ansamblul este situat intr-o zona rezidentiala in dezvoltare, chiar langa Promenada Selimbar - o zona minunata de plimbare, sport si recreere realizata recent de Primaria localitatii.Puncte de interes in zona: Mall Selimbar - centru comercial cu banci, posta, farmacii, magazine de profiluri diferite, LIDL, benzinarie, restaurante si fast food, zona de relaxare.

Mod de plata acceptat:

Avansul minim solicitat este de 30%.Plata pentru acest apartament de vanzare in Sibiu se poate face din surse proprii sau cu ajutorul unui credit ipotecar.Pretul ramane la fel indiferent de modul de plata.


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii cu preturi incepand de la 200,000 euro se percepe comision de 1% + TVA la cumparator***

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa incheiati o tranzactie imobiliara printr-o agentie imobiliara Sibiu.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!
  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta despre toate ofertele de pe piata de imobiliare Sibiu.
SIBIU:
  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - Vanzari
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr. 54A - Administrativ si Vanzari
ALBA IULIA:
  • New Concept Living - Bulevardul Ferdinand I, nr. 52B

Logo

Luana Ioanesi

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Spatiu comercial de vanzare in Sibiu - Selimbar - zona Mall
Spatiu comercial de vanzare in Sibiu - Selimbar - zona Mall Agentia Imobiliara New Concept Living ofera spre vanzare un spatiu comercial, amplasat in zona Selimbar - zona Mall. Comision 0% la cumpararea acestui spatiu comercial din Sibiu. Aces...
comision 0
Suprafata 48 mp Camere 2 Bai 1

  • Spatii Comerciale Sibiu