Ansamblul Rezidential Rahovei II Imobiliare Sibiu

Descriere

 New Concept Living va prezinta noul Ansamblul Rezidential de blocuri noi „Rahovei 2” situat in zona premium, langa Benzinaria Euroil – cartier Ciresica, Sibiu

Dupa un real succes, cu blocurile anterioare, continuam proiectul cu Blocul numarul 3 care va ofera 2 tipologii de apartamente.In momentul de fata, imobilul disponibil este construit la rosu si compartimentat.

Ansamblul este dispus pe 4 niveluri, totalizand 20 de apartamente cu 2 si 3 camere.

Desi imobilul este deja construit, fiind in curs de intabulare), predarea efectiva a locuintelor va avea loc in Septembrie 2018. Dorim ca fiecare dintre clientii nostrii sa fie multumit de calitatea servicilor oferite, de aceea este intelept sa nu ne grabim cu finalizarea finisajelor.Consideram ca un avantaj major al unui ansamblu, pe langa calitatea constructiei, este dat de Locatie.

Zona Rahovei – Ciresica promite sa fie cea mai iubita zona in randul sibienilor, fiind cunoscuta pentru dezvoltarea cu succes a mai multor ansambluri de blocuri si case cochete la mare cautare.

Vederea panoramica spre muntii Fagaras si spatiile verzi, ajuta ca zona sa fie deosebita.Preturi si modalitati de plata: Plata cash, sau credit ipotecar.

In acest ansamblu veti gasi 2 tipologii de apartamente:

Apartament 2 camere suprafata utila de 54 mp + Balcon

Apartament 3 camere - suprafata utila de 66 mp + 2 Balcoane

 


 


 


 

- Dorim să vă ajutăm -

Preţurile afişate sunt în EURO, dar cetăţenii români sunt obligaţi de legea fiscală să efectueze plăţi către persoane juridice doar în LEI.
Contactaţi agentul imobiliar înainte de a converti banii.Iată ce trebuie să ştiţi înainte de a cumpăra ceva. Click aici!
Cele mai frecvente întrebări? Click aici!
Este înţelept să cumpăraţi prin noi. De ce?
Vrei un credit bancar?
Click aici, pentru a-ţi calcula rata lunară.
Calculator taxe notariale.
Click aici!

Nu agenți imobiliari. Oameni, înainte de toate.
 
Stim ca viata nu este perfecta, dar o locuinta perfecta face diferenta! Noi gasim locuinta ideala pentru tine si familia ta .
Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VÂNZĂRI
New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Apartament 2 camere de vanzare in Sibiu- INTABULAT - Zona Ciresica
Apartament 2 camere de vanzare in Sibiu - INTABULAT - Zona Ciresica Vă propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat în zona Ciresica, reper Euroil. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament de vanzare...
comision 0
Intabulat
Suprafata 54 mp Balcon - Camere 2 Bai 1

12.11.2018

  • Apartamente Sibiu
Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu- INTABULAT - POD - 2 Balcoane
Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu- INTABULAT - POD - 2 Balcoane   New Concept Living vă propune spre vanzare un apartament cu 3 camere si 2 balcoane INTABULAT , situat în zona Ciresica, reper Euroil. Comision 0 la achizitionar...
comision 0
Intabulat
Suprafata 66 mp Balcon 7 mp Camere 3 Bai 2

12.11.2018

  • Apartamente Sibiu