line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul rezidential Sibiu - WBE II

Corina Lontis

Broker imobiliar - Sibiu

Descriere

Ansamblul rezidential din Sibiu WBE II se va preda in vara anului 2017, este localizat in noul cartier de blocuri Ciresica din Sibiu. Acesta va  cuprinde urmatoarele tipologii de apartamente:apartamente cu 2 camere de vanzare in Sibiu, apartamente cu 3 camere de vanzare in Sibiu, garsoniere de vanzare in Sibiu.   
Pentru o mai buna intelegere a noului cartier de blocuri din Ciresica, am realizat pentru dumneavoastra o filmare aeriana cu drona. Pentru vizionare film prezentare cartier Ciresica Sibiu, click aici: Un nou standard de calitate pentru familiile tinere

Locatie superba, aproape de centrele comerciale importante, piete, scoli. Drum asfaltat din prima zi. Super pozitie in cartierul Ciresica, Sibiu.

Dupa finalizarea cu success a mai multor vile pe strada Ioan Virgil Ispas, astazi va prezentam Noul Proiect, care cuprinde garsoniere si apartamente cu 2 sau 3 camere.

Vila va fi alcatuita din 2 scari, a cate 5 apartamente, astfel: P + 2E + E retras.Am construit acest ansamblu pentru a oferi un nou standard de calitate, confort și o mai bună alternativă pentru familiile tinere la ce este actualmente disponibil pe piața din Sibiu.

Ansamblu combină avantajele unui bloc nou, construit fără a face rabat la calitate, axat pe funcționalitate, cu un design ce rezistă în timp. Construcția ergonomică pune accent pe spațiu bine compartimentat pentru a oferi un maxim de comfort, fără a ridica prețul într-un mod inutil.

Construim riguros. Blocuri din cărămidă.

Am folosit material de calitate și nu am facut rabat de la nici un element pe care proiectul l-a impus. De la structura de rezistență ce conține zidărie portantă, grinzi din beton armat, planșeu monolit și termopanele din PVC, nemțesti, Rehau cu 5 camere, până la elementele de decor din spațiile comune, izolația cu polistiren de 10 cm și zonele verzi, ansamblu rezidențial îți ofertă confort pentru mulți ani.

Totul a fost ales cu grijă pentru siguranța și confortul tău.

Investitie durabila, afacere garantata!

Investitia in garsoniere sau apartamente de 2 camere cu supafete mai mici, a devenit in ultimii 5 ani cea mai buna investitie si, in acelasi timp, cea mai profitabila afacere, cu o amortizare a investitie in maxim 11 ani. Astfel, cumperi azi un imobil cu 19.900€ . Il inchiriezi cu 150€ x 12 luni x 11 ani = 19.800€. Mereu, proprietatile imobiliare au fost cea mai sigura metoda de pastrare a banilor si ele au reprezentat mereu cea mai buna varianta in eviterea devalorizarii banilor.

Fii destept! Alege sa investeti in Sibiu.

Dorim să ridicăm standardul investițiilor imobiliare din Sibiu, de aceea oferim cea mai bună calitate a construcției, fără nici o abatare de la planul inițial sau de la cerințele impuse de design și proiect.

Veti sesiza la momentul in care ne veti vizita pe santier, ca oferim discounturi substantiale celor ce decid sa plateasca avansuri mari.

Dorim să ridicăm standardul investițiilor imobiliare din Sibiu, de aceea oferim cea mai bună calitate a construcției, fără nici o abatare de la planul inițial sau de la cerințele impuse de design și proiect. Am dezvoltat aceste blocuri urmărind bugetul viitorilor clienți pentru a oferi apartamente durabile la prețuri accesibile și corecte. Dacă te gândești la o investiție și calitatea este importantă pentru tine, dacă îți place verdele naturii și urmărești ergonomia designului, contactează-ne să îți spunem mai multe.