line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul rezidential Speranta -IMOBILIARE SIBIU

Nelutu Dascal

Broker Imobiliar - Sibiu

Descriere

Imobiliare Sibiu - Ansamblu rezidential nou de blocuri - Calea Cisnadiei

Ansamblul rezidential din Sibiu "Speranta"
se va preda in vara anului 2017, este localizat in noul cartier de blocuri Ciresica din Sibiu. Acesta va cuprinde urmatoarele tipologii de apartamente:apartamente cu 2 camere de vanzare in Sibiu, apartamente cu 3 camere de vanzare in Sibiu, garsoniere de vanzare in Sibiu.


Pentru o mai buna intelegere a noului cartier de blocuri din Ciresica, am realizat pentru dumneavoastra o filmare aeriana cu drona. Pentru vizionare film prezentare cartier Ciresica Sibiu, click aici: Frumosul imbinat cu functionalitatea!


Ansamblu combină avantajele unui bloc nou, construit fără a face rabat la calitate, axat pe funcționalitate, cu un design ce rezistă în timp. Construcția ergonomică pune accent pe spațiu bine compartimentat pentru a oferi un maxim de comfort, fără a ridica prețul într-un mod inutil.

Noi ținem cont de specificul architectural al zonei. Construim responsabil față de zonă, natură, dar mai ales față de tine, pentru a te face să te simți bine atât în casă, cât și în afara ei.

Iti oferim posibilitatea să achiziționezi apartamentul la care ai visat, fie că îți dorești unul cu o curte generoasă sau cu o terasă mare din care poți admira priveliștea montană a vecinătații Sibiului.

Imobiliare Sibiu -Locatie ansamblu rezidential nou

Apartamentele de vanzare se afla pe Calea Cisnadiei, la iesirea spre Cisnadie a orasului Sibiu. Zona noua devine cunoscuta pentru constructiile sale cochete, investitii imobiliare bine facute si vecinii prietenosi. Cartierul iti ofera linistea din vecinatatea orasului Sibiu, unde tu si familia ta va puteti bucura de natura, aerul curat, priveliste. Infrastructura noua precum apa, gazul, electricitatea, canalizarea aduc confortul si garantia durabilitatii in timp a investitiei tale.

Termen de livrare

Predarea si intabularea primei vile va avea loc in primavara anului 2017. In acest moment lucram in paralel la mai multe module. Fiecare modul are termen de predare diferit. Primele 2 module pe care le predam in aceasta primavara sunt in acest moment ridicate la rosu, acum lucram la partea de instalatii interioare.

Rabdarea este o virtute rara

Am învăţat că majoritatea clienţilor preferă să aștepte după un bloc bun decât să se mute, pe loc, într-un bloc de calitate îndoielnică. Am înteles că preţul este suma de bani pe care consumatorul o oferă in schimbul valorii pe care o oferim noi. Am inteles ca un locatar multumit aduce alti zece clienti si am hotarat că cel mai important lucru pentru noi sunt recomandările dumneavoastră.

Dacă sunteti in cautarea unei locuinţe de calitate, cu garanţii sub toate aspectele și căutaţi o viaţa decentă, intr-un cadru civilizat, curat și bine aerisit, atunci aţi nimerit bine.

Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare