Agentie Imobiliara Sibiu

line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Trio - IMOBILIARE SIBIU

Silviu Marin

Manager Vânzări

Descriere

~ ANSAMBLUL TRIO RESIDENCE ~

3 Imobile - Doar 3 etaje - Practic si cochetNew Concept Living va prezinta un nou ansamblu format din 4 blocuri, cu apartamentecochete si bine compartimentate, compartimentari diferite; 2 sau 3 camere. Fiecare imobil va avea un LOC DE PARCARE.     Calitatea lucrarii este una de necontestat, fiind folosite doar materiale de ultima generatie, iar atentia sporita pentru fiecare detaliu se regaseste in viitorul dumneavoastra camin. In acest fel, ansamblul rezidential Trio se remarca pe piata de imobiliare SibiuTermen de predare               BLOC 1 - INTABULAT     BLOC 2 -  INTABULAT   BLOC 3 - INTABULAT BLOC 4 - AUGUST 2020

Mod predare apartamente  Predare la ALB in interior

- Caramida POROTHERM de 30 cm in exterior si 25 cm in interior

- Lavabila pe baza de tinci

- Tamplarie pvc, 5 camere, 2 foi sticla REHAU

- Centrala termica in condensare + radiatoare- Incalzire in pardoseala la parter

- Instalatie pe distribuitor 

- Sapa mecanizata elicopterizata

- Usa de metal la intrarePredare la CHEIE in exterior- Balustrada de inox pe casa scarii- Instalatie electrica cu panou sigurante, contor- Interfon- Izolatie in exterior de 10- Cuti postale- Locuri de parcare amenajateContracost apartamentele se pot preda si LA CHEIE in interior!

Locatie apartament de vanzare in Sibiu:

Ansamblul Trio Residence se afla pe Calea Cisnadiei, cartierul rezidențial amplasat lângă Sibiu care a cunoscut cea mai mare expansiune în ultimii ani, la doar un km de benzinaria Euroil - Ciresica. Dezvoltatorii imobiliari construiesc aici ansambluri rezidențiale de blocuri și case pentru toate bugetele și gusturile.

Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate, asfaltate si iluminate public.Mod de plata acceptat:

Plata se poate face atat din surse proprii, cat si cu ajutorul unui credit bancar (Credit ipotecar sau "Prima Casa"). Pretul ramane la fel, indiferent de modalitatea de plata aleasa de dumneavoastra.


whatsapp