line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Triumf - IMOBILIARE SIBIU

Silviu Marin

Manager Vanzari

Descriere

IMOBILIARE SIBIU - Ansamblul Rezidential Triumf este un nou complex rezidential localizat in zona de sud a localitatii Selimbar, compus din 2 cladiri  moderne de 3 etaje fiecare, care pun la dispozitia clientilor nostrii un numar de 20 de apartamente luminoase si optim compartimentate.  Imobilele sunt dispuse in sistemul P+2E+Etaj retras, avand doar 3 apartamente pe nivel, iar la ultimul etaj un Penthose generos cu o panorama superba spre muntii Fagarasului.

 Calitatea lucrarii este una de necontestat, fiind folosite doar materiale de ultima generatie, iar atentia sporita pentru fiecare detaliu se regaseste in viitorul dumneavoastra camin.

 Linistea pe care o oferim prin amplasamentul in zona rezidentiala de vile este ceea ce cauta fiecare client care fuge de aglomeratia orasului. 

 

 Predarea
acestor imobile se va face in aceasta vara, primul bloc fiind deja ridicat si finisat.  Finisajul exterior este unul de calitate, cu placaj din polistiren de 8 cm si decorativa siliconata.

 

Detalii tehnice :


  Cu doar doi vecini pe palier fiecare viitor proprietar poate alege unul dintre apartamentele disponibile cu o suprafata inre 49 mp utili si 54 mp utili. Apartamentele sunt compuse din living spatios  cu bucatarie, dormitor si baie. 

Fiecare apartament are inclus in pretul de achizitie si un loc de parcare, iar apartamentele de la parter beneficiaza si de un spatiu verde de 70 mp util cu folosinta exclusiva.

 Camere mari si luminoase datorita pozitionarii si a ferstrelor generoase

 Tavane din palansee de beton, ceea ce inseamna mai putina apa in viitoarea dumneavoastra locuinta

 Trepte suspendate si dotate cu iluminare pe baza de led.

 Casa scarii larga si luminata natural

  

  Imobiliare Sibiu - Modalitate de plata si pret :

 Achizitia se poate face atat prin credit de orice tip, cat si din surse proprii, iar preturile apartamentelor incep de la suma de 37500 euro.

 Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare


       


Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare Sibiu -PENTHOUSE de Lux cu orientare spre munte
comision 0
Intabulat
91 mp 3 2
whatsapp