Ansamblul Rezidential - Vila Primo - Imobiliare Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential VILA PRIMOVILA PRIMO vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu un concept unic de apartamente amplasate pe cea mai apreciata strada de locuit in randul Sibienilor: strada Pictor Brana. Strada complet asfaltata si iluminata este prevazuta pe toata intinderea ei cu numeroase spatii verzi, ideale pentru joaca celor mici. Drumul spre casa va fi o placere datorita accesului facil din 3 zone diferite: 2 zone de acces prin Selimbar si una direct din Sibiu. Aproape de numeroase puncte de interes dar in acelasi timp departe de aglomeratie, zgomot si ambuteiaje, aceste apartamente se remarca printr-un design unic, cu finisaje exterioare moderne, balcoane spatioase, si incaperi luminoase. VILA PRIMO are un regim de inaltime P+2E si totalizeaza un numar de 10 apartamente INTABULATE.In cadrul Ansamblului Rezidential VILA PRIMO regasim urmatoarele tipologii de apartamente disponibile:La etajul 2: apartamente cu 4 camere si 2 grupuri sanitare cu mansarda si balcon.La exterior imobilul se va preda “la cheie”: * acoperis cu tigla, izolatie exterioara termica – polistiren de10 cm, avand tencuiala decorativa in nuante de alb si gri. * casa scarii finisata la cheie, cutii postale pentru fiecare apartament si interfon. * aleea de acces in imobil si parcarea pavate cu dale de beton.La interior apartamentul se va preda “la gri”, “la cheie” sau “mobilat”in functie de dorinta dumneavoastra.Principalele avantaje de care va veti bucura:~ apartamente Intabulate ~ ~ spatii verzi generoase ~~ zona Premium, acces prin 3 parti diferite ~~ aproape de cel mai mare centru comercial din oras - Promenada Mall ~~ acces facil la centura Sibiului si la autostrada ~~ compartimentare eficienta si spatioasa ~~ arhitectura moderna ~~ cai de acces 100% asfaltate si iluminate ~~ acces facil la centrele comerciale din zona ~~ mijloace de transport in comun ~~ magazine alimentare in cartier ~~ Biserici, scoli si gradinite in zona ~~ Farmacii si dispensare medicale ~                                          Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc.                              

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare! 


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 300,000 euro se percepe comision de 1% la cumparator

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa cumparati prin noi.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!

  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
  • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Sergiu Cristea

Consultant imobiliar - Sibiu