Ansamblul Rezidential Waldturm - Sibiu - Imobiliare Sibiu
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidential Waldturm - Sibiu - Imobiliare Sibiu

Sergiu Cristea

Broker imobiliar - Sibiu

Descriere

 Avem placerea de a va prezenta un proiect unic care se remarca prin calitate, confort si arhitectura exclusivista pe piata de imobiliare din Sibiu.

Pentru ca suntem atenti la nevoile dumneavoastra, am conceput un design unic pentru proiectele noastre, care imbina calitatea si confortul.

Unicitatea acestui proiect consta in calitate si design exterior frumos si unic conceput. La ultimul nivel al imobilului o sa avem amplasata o piscina superba cu incalzire si amenajarea fiecarui apartament intr-un mod unic.

Vegetatia si copacii care vor popula balcoanele, aspectul general placut si luminos, lemnul decorativ termotratat aplicat pe fatada, geamurile mari si de inalta calitate, piscina incalzita de pe acoperis, liftul sau parcarile subterane si supraterane sunt multele argumente pentru care un apartament in proiectul Waldturm ar trebui sa fie o alegere inteligenta si inspirata.

Ne propunem sa inovam piata imobiliara din orasul Sibiu, sa aratam ca, cea mai buna alegere este Calitatea.

Pentru a mentine un nivel ridicat al calitatii oferite, imobilul va dispune de un administrator, responsabil cu intretinerea acestuia.

Ansamblul Rezidential Waldturm Sibiu este un produs Gruenwald Immobilien!

Gruenwald Immobilien, sunt prezenti pe piata imobiliara din Sibiu de 3 ani, facandu-se remarcati prin calitatea superioara, designul unic si inovator al constructiilor.

Locatie:

Ansamblul Rezidential "Waldturm" Sibiu, se va construi pe strada Doamna Stanca, vis-a-vis de Dedeman, aceasta fiind viitoarea zona rezidentiala de Lux a orasului Sibiu.

Zona Doamna Stanca

Strada Doamna Stanca este in acest moment cea mai apreciata zona de locuit in randul sibienilor. Doamna Stanca se intersecteaza cu prelungirea strazii Mihai Viteazu din Sibiu/zona Dedeman.

Strada este foarte larga, prevazuta pe toata intinderea ei cu multe zone verzi si este 100% asfaltata.

Accesul se face prin 2 parti diferite. ( 1 acces prin Selimbar iar unul direct prin Sibiu). Zona Doamna Stanca este foarte apreciata si cautata pentru asezarea buna geografica pe care o are in orasul Sibiu.Imobiliare Sibiu - Ansamblul este compus din 22 de apartamente si avand un regim de inaltime S+P+5+ER

Apartamentele dispun de urmatoarele facilitati:

- boxa la subsol

- lift

- fiecare apartament poate beneficia de finisaje la cheie de cea mai buna calitate

- piscina

- balcoane spatioase si amenajate

Data de predare: Ansamblul va avea predare, cu aproximatie in primavara 2019.

Ne-am asigurat ca fiecare apartament va beneficia de balcone spatioase, de locuri de parcare subterane sau supraterane si de lift care sa faciliteze accesul in apartament.

Fiecare locatar va avea acces neconditionat la PISCINA situata la ultimul nivel al cladirii.

La toate acestea, se adauga si boxa la subsolul imobilului!

Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare


 


whatsapp