Your browser does not support JavaScript! Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu

Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU

Cristina Chiciudean

Asistent Manager

Descriere

Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU - ansamblu rezidential NOU de case

A locui în mediul rural, dar totuși foarte aproape de oraș, acesta este rezultatul multor ani de proiectare și dezvoltare urbanistică, cu orientare sud-vest și vedere spre munte, la marginea Sibiului: Bavaria Residential Park.

În acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale și de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcției.

Să locuiești în case cu consum redus de energie, într-o poziție liniștită, cu o priveliște spectaculoasă – o nouă formă de viață modernă. Căile de acces rutiere și pietonale sunt deja executate. Infrastructura completă de gaz, apă, canalizare și energie electrică este disponibilă.

În acest scop, investitorul privat a realizat propriile conducte de apă și curent electric și asigură astfel permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizație și garantează întregii zone rezidențiale siguranţă permanentă și independență deplină față de sursele publice.La doar 3 minute distanță cu mașina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute orașul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independentă. Astfel se poate ajunge în câteva minute de la tumultul unui oraş mare la propria reședință confortabilă, într-un mediu liniștit și relaxant.Imobiliare Sibiu - De ce Bavaria Residential Park?

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investiții german cu sediul central în München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cât și pe execuţia și vânzarea de blocuri de locuit și case unifamiliale sau de tip duplex.

Sibiul este unul dintre orașele mari ale României cu cea mai rapidă dezvoltare, în care se stabilesc mulți investitori occidentali din toate domeniile și construiesc obiecte industriale. Condiţionat de această creștere, este necesară și asigurarea unor infrastructuri corespunzătoare și de asemenea realizarea spaţiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB în Germania, în anii următori se vor dezvolta şi zone rezidențiale care sunt aşezate ceva în afara centrelor urbane și care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere și relaxare, cu o valoare ridicată de agrement. De aceea a fost dezvoltat parcul rezidențial “Bavaria Residential Park” și va deveni în următorii ani, pe măsură ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuințe preferate din afara Sibiului.Poziţia acestui proiect a fost aleasă de către noi, pentru a scăpa în numai 10 minute de agitația orașului și pentru a asigura odihnă optimă și confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală iar materialele și calitatea construcțiilor vor fi stabilite după criterii germane.CLICK AICI, pentru a accesa site-ul oficial al dezvoltatorului RSB INMO Investement Munchen.

Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare


Oferte in ansamblu

Teren cu Autorizatie de Constructie si utilitati-duplex 104 mp utili
comision 0
Intabulat
430 mp 0
Casa de vanzare Sibiu - Proprietate deosebita -curte mare si panorama
comision 0
169 mp 5 2

Predare: 01.09.2017

700

Casa de vanzare in Sibiu -Duplex- 550 mp teren in Bavaria
comision 0
105 mp 4 2

Casa de vanzare in Sibiu -Duplex- 550 mp teren in Bavaria

Rezidential EST(Bavaria)
77.000 EUR

Predare: 01.09.2017

2186

Casa de vanzare Sibiu -INDIVIDUALA -650 mp teren in BAVARIA
comision 0
119 mp 4 2

Predare: 01.09.2017

1058

Casa de vanzare Sibiu - Proprietate de CALITATE - Cartier de CALITATE
comision 0
105 mp 4 2

Predare: 01.09.2017

17373