line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

EBS Real Estate Investment - Exzellenz ist eine Wahl! -IMOBILIARE SIBIU

Andreea Chirila

Assistant Manager

Descriere

Das Wohnviertel EBS REI (EBS REAL ESTATE INVESTMENT S.A.) wird in Schellenberg, Str. Pictor N.Brana gebaut werden. Das Projekt befindet sich im Genehmigungsverfahren und wird 8 Villen mit je 21 Wohnungen umfassen. Die ersten vier Villen werden am Ende des Jahres 2017 und die nächsten vier im Sommer des Jahres 2018 übergeben.

Cartierul rezidential EBS REI ( EBS Real Estate Investment) va fi construit in Selimbar, strada Pictor N. Brana. Proiectul este in curs de autorizare si va cuprinde 8 vile a cate 21 de apartamente. Primele 4 vile vor fi predate in iarna anului 2017, urmatoarele 4, in vara anului 2018.

Ein Erfolgsunternehmen bedeutet vor allem eine positive Haltung gegenüber den Kunden und den Situationen. Die Art und Weise wie die menschlichen Interaktionen stattfinden bildet den wichtigsten Punkt eines erfolgreichen Geschäfts. Sie sind im Punkt angekommen eine wichtige Entscheidung zu treffen: jetzt bestimmen Sie, wem Sie ihr Vertrauen in Bezug auf die Zukunft Ihrer Familie schenken.

O afacere de succes inseamna, inainte de toate, o atitudine pozitiva fata de clienti si situatii. Felul in care au loc interactiunile cu oamenii constituie cel mai important punct al unei afaceri de succes. Sunteti pe punctul de a lua o decizie foarte importanta: acum hotarati cui ii acordati increderea, in ceea ce priveste viitorul familiei dumneavoastra.

Cine este EBS REI?

Clădită pe aceleaşi principii pe care Daniel Metz le-a transformat ȋn business excellence de-a lungul timpului, compania EBS Real Estate Investment S.A. işi propune să ridice piaţa imobiliară locală la un nou nivel.

Ne propunem sa educam piata imobiliara, sa aratam ca excelenta este o alegere. In acest moment, EBS REI construieste in Cluj si Sibiu.

Zona Pictor Brana

Strada Pictor Brana este in acest moment cea mai apreciata zona de locuit in randul sibienilor.Pictor N.Brana este prima strada pe stanga de la intrarea in Selimbar ( dinspre Sibiu, din giratoriul cu Promenada Mall ). Strada este foarte larga, prevazuta pe toata intinderea ei cu multe zone verzi si este 100% asfaltata. Accesul in oras se face prin 3 parti diferite. ( 2 accese prin Selimbar iar unul direct prin Sibiu)

Daniel Metz, fondatorul EBS REI si-a cladit renumele, imaginea si respectul neconditionat al partenerilor si angajatilor, avand un sistem de valori moral, onest, corect si indreptat mereu spre calitate. Pe aceleasi principii a cladit si socetatea de dezvoltari imobiliare, EBS Real Estate Investment S.A (pe scurt, EBS REI), care astazi dezvolta in Cluj si in Sibiu.

„Dorim sa ridicam piata imobiliara la un nou nivel. Stim ca se poate sa fie bine si pentru dezvoltator, dar si pentru client. Suntem dispusi sa coboram marja proprie de profit pentru a putea crea lucruri care sa dainuiasca in timp. De ce mergem sa admiram mereu centrele vechi ale oraselor si nu noile edificii? Pentru ca nivelul de astazi este mic! Ei bine, el trebuia sa creasca. Primul lucru cu care trebuie sa incepem este micsorarea gradului de ocupare teritoriala din cadrul dezvoltarilor imobiliare. Daca astazi, serviciile publice de urbanism permit ocuparea a 40% din teren, noi am ales sa ocupam doar 29%. Acest lucru inseamna ca vom construi mai putin decat am fi putut. Ne asumam acest lucru. Al doilea lucru care trebuie facut este sa ne gandim la faptul ca, astazi, toata lumea are macar o masina sau doua. Am creat 1.5 locuri de parcare pentru fiecare apartament. Si exemplele pot continua”.


Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare

Oferte in ansamblu

Garsoniera de vanzare in Sibiu - Optimus Mini -Hibridul Perfect!
comision 0
31.4 mp 2 1

Predare: 01.06.2018

3871

Garsoniera de vanzare in Sibiu -Optimus Mini-Calitate inainte de toate
comision 0
32 mp 1 1

Predare: 01.06.2018

1697

Apartament 2 camere de vanzare in Sibiu - Optimus Maxi - hibrid ideal
comision 0
36.4 mp 2 1

Predare: 01.06.2018

2826

Garsoniera de vanzare Sibiu - DECOMANDATA - Optimus Maxi
comision 0
37 mp 1

Predare: 01.06.2018

1353

Apartament de vanzare in Sibiu - 2 camere - The Lucky One
comision 0
37.8 mp 2 1

Predare: 01.06.2018

2856

Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere -FamilyI-Alegerea famililor
comision 0
49.6 mp 3 1

Predare: 01.06.2018

2006

Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu - Family II - Ideal famililor
comision 0
51.1 mp 3 1

Predare: 01.06.2018

1764