Hermannstadt I - Arta frumosului in constructii - IMOBILIARE SIBIU
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Hermannstadt I - Arta frumosului in constructii - IMOBILIARE SIBIU

Sergiu Popa

Broker Imobiliar-Sibiu

Descriere

Ansamblul Rezidential Hermannstadt - IMOBILIARE SIBIU - cuprinde apartamente generoase cu 3 camere. Apartamentele au bucatarie separata si cel putin un balcon. Fiecare client beneficiaza de loc de parcare gratuit.Constructia ansamblului a fost axata pe funcționalitate, aceasta impletinu-se cu o arhitectura unica si un design deosebit. Construcția ergonomică pune accent pe spațiu bine compartimentat pentru a oferi un maxim de confort, fără a ridica prețul într-un mod inutil.


"Am construit acest ansamblu pentru a oferi un nou standard de calitate, confort și o mai bună alternativă pentru familiile tinere."


Cartierul Rezidential de pe piata de imobiliare Sibiu va fi inconjurat de spatii verzi, care vor completa intr-o armonie perfecta tabloul inedit dat de arhitecturile spectaculoase si distantele mari dintre blocuri.

Amplasament: Calea Cisnadiei- Zona Rezidentiala

Astazi, Calea Cisnadiei (Ciresica) este pe departe cea mai cautata zona rezidentiala si se bucura de o frumoasa reputatie. Este o zona noua, devenita cunoscuta pentru constructiile sale cochete, investitii imobiliare bine facute si vecinii prietenosi. Cartierul iti ofera linistea din vecinatatea orasului Sibiu, unde tu si familia ta va puteti bucura de natura, aerul curat, priveliste. Infrastructura noua precum apa, gazul, electricitatea, canalizarea aduc confortul si garantia durabilitatii in timp a investitiei tale.

Modalitate de plata:

Plata se poate face doar cu plata CASH. Nu se accepta nici un tip de credit.
Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare