Vila Lotus - imobiliare Sibiu

Descriere

Vila Lotus - un nou proiect de apartamente la vila disponibil pe piata de imobiliare SibiuVila Lotus este o vila noua cu doar 9 apartamente, care se construieste in acest moment pe Calea Cisnadiei, reper strada Daniel Renard.Vila are regim de inaltime : P+E1+ER, iar pe palier sunt doar 3 apartamente spatioase.In total, sunt 3 tipologii de apartamente care se vand cu pretul de 850 euro/mp.-Apartament 3 camere -  56 mp utiili - 47,600 euro-Apartament 3 camere - 65 mp utili . - 55,250 euro-Apartament 3 camere - 60 mp utili . - 51,000 euroData de predare: Vila Lotus se preda in martie 2020, la stadiul de gri.


- Dorim să vă ajutăm -

Preţurile afişate sunt în EURO, dar cetăţenii români sunt obligaţi de legea fiscală să efectueze plăţi către persoane juridice doar în LEI.
Contactaţi agentul imobiliar înainte de a converti banii.Iată ce trebuie să ştiţi înainte de a cumpăra ceva. Click aici!
Cele mai frecvente întrebări? Click aici!
Este înţelept să cumpăraţi prin noi. De ce?
Vrei un credit bancar?
Click aici, pentru a-ţi calcula rata lunară.
Calculator taxe notariale.
Click aici!

Nu agenți imobiliari. Oameni, înainte de toate.
 
Stim ca viata nu este perfecta, dar o locuinta perfecta face diferenta! Noi gasim locuinta ideala pentru tine si familia ta .
Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VÂNZĂRI
New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Sergiu Popa

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte in ansamblu

Apartament de vanzare in Sibiu - 3 camere - ansamblu nou
Apartament de vanzare in Sibiu - 3 camere - vila cu doar 9 apartamente Va propunem spre Vanzare un apartament cu 3 camere, de tip Open space, situat in zona Calea Cisnadiei, reper Daniel Renard. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament...
comision 0
Suprafata 60 mp Balcon 7 mp Camere 3 Bai 1

01.03.2020

  • Apartamente Sibiu
Apartament de vanzare in Sibiu - 3 camere - 60mp + balcon
Apartament de vanzare in Sibiu - 3 camere - 60mp utili. Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere spatioase, de tip Open space, situat in zona Calea Cisnadiei, reper Daniel Renard. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament de...
comision 0
Suprafata 60 mp Balcon 3.3 mp Camere 3 Bai 1

01.03.2020

  • Apartamente Sibiu