Vila Schellenberg I - Selimbar
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Vila Schellenberg I - Selimbar

Silviu Marin

Director Vanzari

Descriere

Ansamblul Rezidential „Schellenberg”– este un proiect imobiliar gandit pana la ultimul detaliu, de la proiectul de arhitectura, planificari, design industrial si chiar design interior: ” Dăm viaţă clădirilor pe care le construim prin modul în care lucrăm şi finalizăm lucrările”.

Ansamblul este dispus: P+2E+Etaj Retras si va cuprinde 28 apartamente cu 2 si 3 camere decomandate si suprafete cuprinse intre 46,92 mp utili si 95,29 mp utili.

De-a lungul timpului am invatat sa ne pliam pe dorintele si cerintele clientilor, sa le construim locuintele mult dorite folosind produse de cea mai inalta calitate.

„Suntem implicaţi trup si suflet in valorile în care credem şi acestea sunt modelate după cerinţele dumneavoastră”

Predarea si Intabularea blocului va avea loc in toamna acestui an. In acest moment primul bloc este ridicat. Apartamentele se pot vedea.

Toate apartamentele beneficiaza de LOC DE PARCARE GRATUIT.

Modalitate de Plata:

Plata se poate face din surse proprii sau orice tip de credit bancar .Indiferent de metoda de plata, PRETUL RAMANE ACELASI.

Amplasament

Cartierul este situat in zona Selimbar, pe strada Tudor Vladimirescu. Ansamblul vine in intampinarea clientilor cu una dintre cele mai frumoase si linistite amplasari, zona de vile cu strazi largi si pavate, cu acces imediat din soseaua nationala si in artera principala a localitatii Selimbar.