Vila Schellenberg III - IMOBILIARE SIBIU
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Vila Schellenberg III - IMOBILIARE SIBIU

Silviu Marin

Director Vanzari

Descriere

 Vila Schellenberg III este situata in Selimbar - Sibiu, pe o strada perpendiculara pe soseaua principala, Mihai Viteazul. Ea va fi predata in primavara anului 2018

Vila are un regim de inaltime P+2+ERApartament 3 camere de lux – 83 mp utili – 52.000 €, la Gri. ( etajul 1,2,3 )Imobiliare Sibiu - Ansamblu Rezidential NOUVila isi propune sa atace sectorul rezidential de LUX, oferind apartamente de 3 camere complet decomandate la 83 mp utili, cu 2 bai.

Apartamentele o sa va incante prin compartimentare inteleapta, spatii frumoase, geamuri mari, incaperi luminoase.La etajul 1 avem doua apartamente de 3 camere – 52.000€ (82 mp utili)

La etajul 2 avem doua apartamente de 3 camere –52.000 € (82 mp utili)

La etajul 3 avem doua apartamente de 3 camere –52.000€ (82 mp utili) .Peste etajul 3 este turnata placa de beton.Apartamentele se vor preda la stadiul de GRI. Casa scarii va fi predata la stadiul de cheie, avand peretii tencuiti si dati cu vopsea decorativa.IMOBILIARE SIBIU - Modalitati de plata:

Daca va hotarati sa achizitionati la Schellenberg III, pretul ramane neschimbat, indiferent de modul de plata ales. Pentru noi, toti clientii sunt la fel de importanti.Vila SchellenbergIII a fost construita cu respect fata de cumparator cu spirit de raspundere, in ceea ce priveste structura si instalatiile. Nimic nu a fost grabit, lucrarile s-au desfasurat in paramentrii optimi calitatii, NU VITEZEI DE PRODUCTIE.LOC DE PARCARE INCLUS IN PRET PENTRU FIECARE APARTAMENT.

Selimbar este in acest moment cea mai apreciata zona de locuit in randul sibienilor.

Imobiliare Sibiu – toate constructiile noi din Sibiu intr-un singur loc

Agentia Imobiliara Newconceptliving – Noi gasim locuinta ideala pentru tine fara comision la achizitionare