Oferta a fost vanduta/inchiriata

Apartament de inchiriat in Sibiu la vila -3 camere si terasa-

ID Oferta: 3598
Pret Inchiriere:
 700  
ID Oferta:
3598

Suprafata utila:

160mp

Caracteristici

ID Oferta: 3598
Pret Inchiriere: € 700 
Data Predarii: 04.03.2020
Numar Camere:3
Zona:Central
Suprafata utila:160 mp
Confort:1
Compartimentare:Open space
Etaj:1/1
Numar Balcoane:1
Incalzire:Centrala proprie
Ferestre:Termopan
Actualizat la: 15 Aprilie 2021
Numar de afisari: 8655

Descriere apartament

Apartament de inchiriat in Sibiu la vila -3 camere si terasa-
Va propunem spre inchiriere  un apartament cu 3 camere, 2 bai si terasa mare, care totalizeaza o suprafata utila de 160 mp utili.  Apartamentul este de tip open space, mobilat si utilat confort lux si este varianta ideala pentru o famile care isi cauta un apartament confortabil si spatios, aproape de toate punctele de interes din oras. Locuinta este amplasata in zona Centrala, reper Bulevardul Victoriei, cu acces facil catre orice destinatie.
Stilul apartamentului este o combinatie intre vechi si nou, iar acest stil vintage cu un touch modern creeaza un mix perfect care ofera chiriasului confort, intimitate si eleganta.

Apartamentul de inchiriat  este situat la etajul 1 intr-o casa cu un singur nivel si are o suprafata utila de 160 mp. Compartimentarea este frumoasa si fiecare mp a fost folosit practic pentru a oferi intimitate chiriasului. Separat de acest spatiu util, apartamentul dispune de o terasa de cca. 27 mp.

Descriere si compartimentare
Acest apartament este compus din 3 camere, o bucatarie deschisa, 2 grupuri sanitare mari si o terasa. Holul de acces este larg si face accesul catre toate camerele. Aici regasim o amenajare armonioasa, cu mult bun gust, un mix perfect intre vechi si nou. Livingul este open space cu bucatarie si detine un semineu frumos si functional. Desi este open space, spatiul este eficient delimitat astfel ca chiriasul va avea parte de zona de dinning si zona de relaxare. 

Totul este complet mobilat si utilat iar chiriasul ar trebui sa isi aduca doar lucrurile personale si sa se bucure de liniste si intimitate.

In plus, chiriasul ar putea sa se bucure de relaxare in curtea imobilului care este frumos amenajata si dotata cu tot ce trebuie.

De ce sa inchiriezi aici?

- mobilat si utilat confort lux

- amenajari interioare realizate cu mult bun gust

- foarte spatios si luminos

- doua băi

- terasa frumos amenajate de 27 de mp

- loc de parcare in curte

- curtea frumos amenajata 

Locatie:

Apartamentul de inchiriat in Sibiu la vila este amplasat intr-o zona Centrala, pe B-dul Victoriei, o zona foarte buna, linistita si ferita de trafc si aglomeratie. Caile de acces pana la proprietate sunt 100% amenajate cu dale de beton sau asfalt, iar zona este usor accesibila. In zona sunt numeroase magazine, farmacii, scoli si gradinite.

Pret: 700 EUR. + garantie ID intern: 3598.
(Ne cerem scuze pentru momentele in care aceste termene nu sunt respectate. Agentia NCL doar reda informatiile comunicate de catre dezvoltatori)

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

New Concept Living (L)

Consultant imobiliar

Oferte Similare

0744122963