Oferta a fost vanduta/inchiriata

Apartament de inchiriat in Sibiu -3 camere de Lux situat in Selimbar

ID Oferta: 6358
Pret Inchiriere:
 800  
ID Oferta:
6358

Suprafata utila:

71mp

Caracteristici

ID Oferta: 6358
Pret Inchiriere: € 800 
Numar Camere:3
Zona:Selimbar
Suprafata utila:71 mp
Confort:1 sporit
Compartimentare:Open space
Etaj:1/7
Numar Balcoane:3
An Constructie:2019
Actualizat la: 16 Iulie 2021
Numar de afisari: 7690

Descriere apartament

Apartament de inchiriat in Sibiu -3 camere, LUX, NOU situat in Selimbar


Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, mobilat si utilat de lux, situat in zona Selimbar, reper Mall Selimbar.

Apartamentul este situat la etajul 1 (din 7 etaje) si are o suprafata utila de 71 mp. Separat de acest spatiu, mai sunt 3 balcoane in suprafata de 30 mp.

Apartamentul de inchiriat in Sibiu are 3 camere si este mobilat si utilat- cu un touch modern si un design de exceptie care imbina echilibrat bunul gust si eleganta.
Este situat la etajul 1, intr-un bloc situat intr-un cartier rezidential, este de tip open space cu bucatarie complet si perfect dotata, 2 bai echipate la standarde de lux, 3 balcoane cu pomi si flori irigate controlat, dressinguri spatioase si compartimentate, incalzire in pardoseala, cu iluminat ambiental pe baza de senzori. In plus, veti mai beneficia de 2 locuri de parcare, unul subteran si altul la suprafata (acoperit), boxa de depozitare si piscina incalzita pe acoperis.

Apartamentul este situat in singurul bloc cu piscina privata din Sibiu si, de asemenea, este singurul construit in concept verde. Fiecare apartament beneficiaza de plante si pomi pe toate balcoanele, avand sistem automatizat de irigare. Acest apartament beneficiaza de 3 balcoane, numarul maxim existent in bloc.

Pe acoperisul blocului exista o piscina privata (3.7m x 10m) incalzita, disponibila oricand pentru locatari. In jurul pisicinei este plantat gazon natural (140m2). Fiind la ultimul etaj (7), vederea este superba daca privesti spre Paltinis sau spre Sibiu. Cea de-a 3a latura, cu vedere inspre muntii Fagaras, este demna de pus in rama.

Apartamentul este creat dupa conceptul Smart Home, dotat de cu componente de top de la producatori de renume.
Beneficiaza de incalzire in pardoseala cu control individual pe 3 zone, - aplicatie pe internet. 
Toate cele 3 camere beneficiaza de aer conditional (2 dintre ele il au camuflat), de asemenea cu control de pe internet.
Iluminatul decorativ, cu peste 70m de banda LED, completeaza corpurile principale de iluminat, LED.
Televizoarele Samsung Smart TV (din seria 7, model 2019) iti vor asigura relaxarea cu aplicatiile de la Netflix, Youtube, Spotify.

Capacele WC cu soft close sunt practice. Tot practice sunt si oglinzile care nu se vor mai aburi cand faci baie sau dus pentru ca sunt incalzite.
In baia mare va bucurati de wc+bideu intr-un singur vas - practic si economic la spatiu. De asemenea, dimineata cele 2 chiuvete va vor permite sa va pregatiti in paralel.

Bucataria este facuta la comanda din MDF ultra-mat, cu canturi 3D si sisteme soft-close, este dotata de top, beneficiind de masina de spalat vase, cuptor cu microunde, cuptor electric, plita, hota, cos gunoi selectiv, jolly, frigider.

Tot apartamentul are mobila facuta la comanda si fiecare spatiu este luat in calcul si folosit la maxim, beneficiind astfel de ample locatii de depozitare.
Aveti un dressing in care intrati, la propriu, cu iluminare automata si aveti destule oglinzi in tot apartamentul, pana in tavan.
Celelalte doua dressinguri sunt normale, unul cu masina de spalat haine, sertare si polite glisante pentru incaltaminte, pe langa cele standard.

Toata aceasta formula este completata de 2 locuri de parcare, unul subteran si unul suprateran. Locul suprateran este complet acoperit si izolat de restul locurilor de parcare. Va exista si o boxa depozitare la subsol.

Producatori obiecte / instalatii apartament: Samsung, Whirlpool, Beko, Ariston Hotpoint, Bosch, Grohe, Hansgrohe, Alcaplast, Ideal Standard, Dalet, Schock, Egger, Blum, Purmo.
Producatori materiale imobil: Holcim, Bramac, Rehau (termopane cu 7 camere si 3 foi de sticla), STO, Wienerberger Porotherm, Bosch


ID intern: 6358.
(Ne cerem scuze pentru momentele in care aceste termene nu sunt respectate. Agentia NCL doar reda informatiile comunicate de catre dezvoltatori)

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Corina Lontis

Consultant imobiliar - Sibiu

Oferte Similare

0774025663