Ansamblul Rezidențial EBS - Inovație pe piața imobiliară Sibiu
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Ansamblul Rezidențial EBS - Inovație pe piața imobiliară Sibiu

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
Ansamblul Rezidențial EBS - Inovație pe piața imobiliară Sibiu
10.01.2018
Localitatea Șelimbăr este o locație premium din Sibiu, în care lună de lună numeroși clienți achiziționează locuința ideală pentru familia lor. Asta deoarece această localitate care s-a lipit pur și simplu de Sibiu este generoasă din punct de vedere a ofertelor imobiliare. Cumpărătorii interesați de o locuință de vânzare în Șelimbăr pot alege dintre apartamente cu suprafețe generoase cu 3 sau 4 camere amplasate la bloc sau la vilă, case individuale sau duplexuri, finisate la gri sau la cheie, cu teren mare sau cu terase generoase, în funcție de bugetul alocat achiziției.

După o analiză detaliată a pieței imobiliare s-a constat faptul că în Șelimbăr există un deficit de apartamente mici, la prețuri accesibile. Astfel a luat naștere ansamblul rezidențial EBS, o adevărată inovație pe piața de imobiliare Sibiu.

De ce Ansamblul EBS?

Un atu principal al ansamblului EBS este locația premium. Strada Pictor Brana este iluminată, complet asfaltată și prevăzută cu zone verzi pe toată întinderea ei. În plus, accesul în oraș se face pe trei căi de acces, două din Șelimbăr și una direct din Sibiu.
Complexul rezidențial EBS Acesta este alcătuit din 8 vile, fiecare cu 21 de apartamente. Vilele vor fi construite cu suficient spațiu între ele astfel încat toti locatarii se vor bucura de confort si intimitate. Toate locuințele se vor preda la stadiul de gri la sfârșitul anului 2018. Dezvoltatorul propune o compartimentare smart a apartamentelor, în care fiecare spațiu este folosit cât mai practic.

Modelul clasic de garsoniere de vânzare în Sibiu, dormitorul îndeplinește atât funcțiunea de zi ( unde petreci timpul cu musafirii) cât și cea intimă, de noapte. Modelul propus de EBS este diferit și mult mai practic : zona de zi, în care se regăsește bucătăria și un mic salon în care petreci timpul cu prietenii, care este separată practic de dormitor. Pe lângă aceste spații, garsonierele hibrid au baie și terasă. Aceste locuințe sunt la granița între garsoniere și apartamente cu două camere.

O altă tipologie frumoasă de apartament cu două camere este modelul ”The lucky one”. Acesta este ideal pentru clienții care îți doresc bucătărie separată de living. Apartamentele au bucătărie, zonă de zi, dormitor, baie și terasă. Acest tip de apartament de vânzare în Sibiu poate fi folosit atât ca și locuință, cât și ca spațiu comercial întrucât accesul nu se face din casa scării , ci direct din stradă.

În final, menționăm varianta ideală pentru familii. Apartamentele convenționale de 2 camere (suprafața 50.0 mp utili) sunt împărțite astfel: 1 dormitor, bucătărie, living și baie. În această configurație, părinții dorm în living. Propunerea EBS este diferită și mult mai practică. Apartamentele au 2 dormitoare, living cu bucătărie, baie și terasă. În acest fel, cei 50 mp utili sunt folosiți practic.

Dezvoltatorul va amenaja de asemenea și un loc de joacă pentru cei mici, astfel că ansamblul este ideal pentru familiile care au copii. Spatiile verzi ocupa aproximativ acelasi spatiu ca si vilele, astfel incat linistea si aerul curat sunt garantate. La nici un alt ansamblu nou de blocuri din oras cumparatorii nu se pot bucura de 2665 mp de spatii verzi. Toate aceste apartamente de vanzare in Sibiu vor avea centrala termica prin condensatie, iar vilele vor fi acoperite cu tigla ceramica.

Avantaje Șelimbăr
Locatarii din Șelimbăr se bucură de trai liniștit, în locuințe de calitate și frumos compartimentate. În ultimii ani au fost construite ansambluri rezidențiale de blocuri și de case, cu locuri de parcare suficiente și zone verzi amenajate. Strada Pictor Brana, pe care se construiește acum Ansamblul Rezidențial EBS, este considerată una premium, fiind ușor accesibilă și foarte aproape de cel mai mare centru comercial din oraș.

Pe piața de imobiliare Sibiu sunt la mare căutare și locuințele care au în imediata apropiere școli, grădinițe și unități bancare, lucru care se întâmplă cu succes în Șelimbăr. Familiile care locuiesc aici și au copii nu trebuie să se îngrijoreze: copii pot fi duși la școală sau grădiniță fără a fi nevoie să fie pierdut timp prețios în trafic.

Oferta completă din Ansamblul Rezidențial EBS - AICI