Agentie Imobiliara Sibiu

line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Casa individuală în Bavaria. Cât costă şi care sunt avantajele?

Blogul agentiei imobiliare New Concept Living
Casa individuală în Bavaria. Cât costă şi care sunt avantajele?
27.05.2019

Bavaria
este un cartier rezidential de case care se dezvoltă armonios la doar câteva minute distanţă de Sibiu, în direcţia Agnita. Aerul curat, peisajele frumoase, precum şi liniştea din cartier determină tot mai mulţi sibieni să îşi îndrepte atenţia spre o casă de vânzare de aici.


Ce fel de case se construiesc aici?
A existat o cerere mare de locuinţe individuale aici, întrucât în 2016, la demararea proiectului, preponderent erau locuinţe duplex. Astfel, în acest moment în cartierul Bavaria se construiesc atât locuinţe de tip duplex, cât şi case individuale, iar în acest material ne vom îndrepta atenţia pe cele din urmă.

Casele individuale au 119 mp utili şi dispun de teren de 630 mp sau 392 mp. Preţurile diferă în funcţie de suprafaţa terenului ales de clientul cumpărător. O casă cu teren de 630 mp costă 114000 euro, în timp ce o locuinţă cu 392 mp teren costă 100.000 euro. Casele se predau la stadiul de gri în luna octombrie a acestui an.Cine construieşte aici?
Proiectul a început cu RSB IMNO Investment, o societate care care sediul principal in Munchen. S-a dorit construirea unui ansamblu rezidenţial după standarde nemţeşti. Siguranţa locatarilor, construcţiile de calitate, spaţiile verzi frumos amenajate, parcul construit aici, toate au fost menite să susţină amprenta germană.

După ce cartierul a devenit din ce în ce mai cunoscut şi alţi dezvoltatori imobiliar au decis să investească aici. În acest moment, 7 case individuale noi sunt în construcţie: 4 dintre ele se fac sub amprenta grupului Rara Invest, în timp ce 3 dintre ele sunt construite de New Concept Living.

De ce o casă individuală în Bavaria?

Aceste locuinţe sunt ideale pentru acei cumpărători care caută o casă de vânzare ferită de poluare, de gălăgia oraşului şi de aglomeraţie, dar totuşi cu acces facil la punctele de interes din oraş, la autostradă sau la centura oraşului.
Casele sunt frumos compartimentate, iar locatarii se vor bucura din plin de intimitate şi confort. Căile de acces până la proprietate sunt frumos asfaltate, iar întreg cartierul este complet iluminat.

Mai mult, în zonă nu sunt probleme cu ambuteiajele rutiere, iar drumul până acasă este o reală plăcere atunci când locuieşti în Bavaria. Cartierul este situat la doar 5 minute de A1, centura ocolitoare a Sibiului şi la 7 minute distanţă de Sibiu. De aici până în centrul oraşului, locatarii nu vor face mai mult de 20 de minute.

Vezi aici oferta completă de case de vânzare în Bavaria.
Vezi aici un video realizat in martie 2019.

whatsapp