Casa de vanzare in Sibiu - 6 camere - 5 bai - Teren 1032mp

ID Oferta: 16748
Pret Vanzare:
 620.000  
ID Oferta:
16748

Suprafata utila:

327mp

Teren:

1032mp

Caracteristici

ID Oferta: 16748
Pret Vanzare: € 620,000 
Numar Camere:6
Zona:Calea Surii Mici
Suprafata utila:327 mp
Strazi:Asfaltate, Betonate, Iluminat stradal
Ferestre:Term. aluminiu
Incalzire:Centrala pe gaz
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:2
An Constructie:2011
Suprafata Teren:1032 mp
Actualizat la: 23 August 2023
Numar de afisari: 4108

Descriere casa vila

Casa de vanzare in Sibiu - Curte libera de aproximativ 800 mp
Va propunem o casa de vanzare in Sibiu, intr-un cartier linistit de case, o proprietate deosebita, situata in zona Tractorului.

Scurta descriere vila de vanzare in Sibiu:
Casa de vanzare in Sibiu are 6 camere, o suprafata utila de 280 mp, suprafata terenului fiind de 1032 mp. Casa beneficiaza de 2 balcoane individuale si de o terasa de aproximativ 20 mp, 2 garaje cu deschidere automata - unul din garaje ofera posibilitatea de intrare directa in casa, o pivnita spatioasa si pod. Separat, in spatele curtii, mai gasim o zona de barbeque, amenajata cu gratar, foisor acoperit.

Pe langa cladirea principala, vila mai dispune de o cladire secundara, de 61 mp, in care regasim un apartament functional, mobilat si utilat - compus din baie, bucatarie separata si 2 dormitoare. De asemnenea, tot aici, mai avem o anexa de lemn, de aproximativ 8 mp, folosita pentru ustensilele necesare gardinaritului.

Cladirea principala are un regim de inaltime S+1E+P si este compartimentata astfel: la subsol, regasim o pivnita spatioasa, de 33 mp utili, formata din 2 incaperi.

Parterul casei este spatios si frumos compartimentat, dispunand de un hol mare, un living de aproximativ 50 mp, un loc de luat masa (17 mp), o bucatarie  spatioasa, prevazuta cu camara, o incapere destinata biroului si un grup sanitar cu aerisire. Tot la parter regasim un garaj , cu usa automatizata, care permite intrarea direct in casa.

Scarile care duc la etaj sunt si ele deosebite, avand balustrada din fier forjat si lemn masiv lucrat manual, ele ofera o eleganta impresionanta intregului spatiu, iar sus se desfasoara o imagine splendida cu livingul, geamurile inalte oferind eleganta si multa lumina naturala.

La etaj, holul mare, circular, ne permite sa vedem livingul si sa intram in toate dormitoarele. In partea stanga este dormitorul matrimonial, cu un grup sanitar spatios, prevazut cu cada si un dressing. In partea dreapta sunt alte doua dormitoare, ambele beneficiaza de grup sanitar individual.  Tot la etaj a fost amenajat un loc special de joaca pentru copii. Toate dormitoarele sunt spatioase, ferestrele sunt mari.

Peste intreaga casa regasim un pod spatios, izolat, cu posibilitate de mansardare - compartimentare disponibila pentru inca trei camere, cu trei bai.

Proprietatea este intabulata si se poate cumpara de indata, atat din surse proprii, cat si cu ajutorul unui credit. Pretul ramane la fel indiferent de modul de plata

Avantaje casa de vanzare in Sibiu:

Zona linisita, cartier de case

Multa lumina naturala

Finisaje si mobilier de calitate

Iesire la doua strazi

2 garaje automatizate - incalzite, pivnita si pod

Terasa spatioasa, cu zona de barbeque

Curte pavata cu dale, ce permite acces pentru cel putin 5 masini

Zona verde, cu gazon 

Izolatii termice interior-exterior

Cai de acces asfaltate si iluminate

Stadiu de predare: Casa de vanzare este disponibila oricand, si se va preda la stadiul de finisat la cheie, mobilata si utilata, dupa cum se poate observa si in fotografii.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara, geamuri termopan, tencuiala interioara Sto si San Marco. Incalzirea se face prin intermediul centralei cu gaz , fiecare calorifer fiind prevazut cu termostat pentru reglarea temperaturii. De asemenea, instalatia este proiectata in asa fel, incat este posibila si conectarea unei centrale pe lemn/ pelleti sau curent electric.

Podul este si el izolat termic, cu vata bazaltica si folie de aluminiu, pentru a impiedica pierderile de caldura.

Gardul din caramida are 2.5 m si imprejmuieste intreaga curte,  fiind si iluminat. Poarta este cu inchidere automata si cu design unic.

Inca de la prima vedere se poate observa calitatea finisajelor atat la exterior, cat si in interior. Materialele utilizate la constructie si elementele din interior sunt de cea mai buna calitate.

Locatie: Aceasta casa de vanzare in Sibiu este pozitionata intr-o zona linistita a orasului, ferita de aglomeratia urbana, in zona Tractorului, reper Lacul Binder.
Caile de acces pana la aceasta proprietate sunt 100% amenajate si iluminate.

ID intern: 16748
(Ne cerem scuze pentru momentele ȋn care aceste termene nu sunt respectate. Agenția NCL doar redă informațiile comunicate de către dezvoltatori)

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Silviu Marin

Manager Vanzari

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Oferte Similare

0743872418