Your browser does not support JavaScript! Garsoniera de vanzare in Sibiu sau apartament 2 camere in Sibiu - New Concept Living 112
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu

Garsoniera de vanzare in Sibiu sau apartament 2 camere in Sibiu

ID Oferta: 112
Oferta face parte din ansamblul Ansamblul rezidential Sibiu - WBE II

Pret Vanzare:  19,900 

ID Oferta: 112

Suprafata utila: 24.6 mp

          

Caracteristici

ID Oferta: 112
Pret Vanzare: € 19,900 
Data Predarii: 01.06.2017
Zona:Ciresica
Reper:
Actualizat la: 27 Iunie 2017
Numar de afisari: 1163

Descriere garsoniere

Garsoniera de vanzare in Sibiu, in noul cartier de blocuri Ciresica. Acest tip de apartament face parte din cadrul Ansamblului W.B.E. II si se va preda in vara anului 2017.

Pentru o mai buna intelegere a noului cartier de blocuri din Ciresica, am realizat pentru dumneavoastra o filmare aeriana cu drona. Pentru vizionare film prezentare cartier Ciresica Sibiu, click aici: 

Garsoniera de vanzare in Sibiu - 24.6 mp utili + 3.4 mp Terasa -19.900€

Locatie superba aproape de centrele comerciale.

Mic, DAR Smart Interior. 
Am folosit spațiul pentru a compartimenta tot ce e nevoie într-o locuință de acest tip. Îți oferim un “acasă” adaptat nevoilor zilnice fără a ridica costul. Mai mult decat atat, pentru eficientizare spatiului, te-am scutit de caloriferele care ti-ar fi ocupat cate un perete in fiecare camera: astfel, toate apartamentele vor avea incalzire in pardoseala. Noi investim in tine si in confortul tau. Tu ce faci?

Vila se afla pe o strada 100% asfaltata.

Tinta noastra? Imbinarea armonioasa a frumosul cu functionalitatea.
Da, ne costa mult finisajele. Da, ne coboara mult marja de profit. Insa, noi NU VREM DOAR SA CONSTRUIM , VREM SA CONSTRUIM BINE SI FRUMOS. Vila WBE 2 este pe departe cea nau frumoasa vila din cartier. Noi vrem sa construim cel mai bine, nu cel mai ieftin. Dumneavoastra vreti cel mai ieftin produs sau cautati cel mai bun produs?

Te putem ghida în deciziile tale de design și de amanenajare interioară și îți oferim suplimentar servicii de Compartimentare și de “Folosire inteligentă a spațiului” prin care vei putea avea consilierul tău în design la un preț accesibil. Oricine poate să aibă un specialist cu care să se sfătuiască pentru amenajarea interioară.

O garsoniera este cea mai buna investitie in materie de imobiliare. Pretul mic si usurinta cu care se inchireaza le transforma in „Aṣii imobiliari desavarsiti”. Investeste in Sibiu! Merita! Plata se poate face din surse proprii, credite de orice fel sau Prima Casa.
Astfel, cumperi azi o garsoniera cu 19.900€. O inchiriezi cu 150€ x 12 luni x 11 ani = 19.800€. Mereu, proprietatie imobiliare au fost cea mai sigura metoda de pastrare a banilor si ele au reprezentat mereu cea mai buna varianta in eviterea devalorizarii banilor.

LOC DE PARCARE GRATUIT PENTRU FIECARE CLIENT!

Dupa finalizarea cu succes a mai multor vile, astazi va prezentam un nou proiect, Proiectul W.B.E II, care cuprinde garsoniere, apartamente cu 2 camere si 3 camere. Vila va fi alcatuita din 2 scari, a cate 5 apartamente. Ea va fi dispusa astfel: P+2E+Et.retras.
Am finalizat intreaga strada! Am asfaltat toata strada. Astfel drumul tau pana acasa va fi lipsit de mizerie, disconfort si alte complicatii.
Proiectul W.B.E. II ține cont de specificul architectural al zonei. In cadrul acestui proiect veti gasi urmatoarele tipologii de apartamente: apartamente 2 camere de vanzare in Sibiu, apartamente de 3 camere de vanzare in Sibiu, garsoniere de vanzare in Sibiu.

Construim responsabil față de zonă, natură, dar mai ales față de tine, pentru a te face să te simți bine atât în casă, cât și în afara ei.
Blocul are parter, etaj 1, etaj 2, și etaj retras și îți oferă posibilitatea să achiziționezi apartamentul la care ai visat, fie că îți dorești unul cu o curte generoasă sau cu o terasă mare din care poți admira priveliștea montană a vecinătații Sibiului.
Elementele de design ale fațadei au un aspect natural creat de terasele din sticlă și de culorile moderne ale imobilului pentru ca tu să te simți acasă, înconjurat de natură și de verdeață.

Amplasament
Apartamentele de vanzare se afla pe Calea Cisnadiei, la iesirea spre Cisnadie a orasului Sibiu. Zona noua devine cunoscuta pentru constructiile sale cochete, investitii imobiliare bine facute si vecinii prietenosi. Cartierul iti ofera linistea din vecinatatea orasului Sibiu, unde tu si familia ta va puteti bucura de natura, aerul curat, priveliste. Infrastructura noua precum apa, gazul, electricitatea, canalizarea aduc confortul si garantia durabilitatii in timp a investitiei tale

24.6 mp 1

Caracteristici Generale

  • Stadiu: Gri
  • Ferestre: Termopan
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Bucatarie: Deschisa
  • Acces:
  • Servicii: administrare

Video

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Localizare pe harta

Oferte Similare