Oferta a fost vanduta/inchiriata

Afacere de vanzare -restaurant, sala evenimente, pensiune, teren

ID Oferta: 3186
Pret Vanzare:
 780.000  
ID Oferta:
3186

Suprafata utila:

1527mp

Caracteristici

ID Oferta: 3186
Pret Vanzare: € 780,000 
Numar Camere:15
Zona:Cisnadie
Suprafata utila:1527 mp
Tip Spatiu:Spatii comerciale
Structura:Beton
Actualizat la: 23 Iulie 2020
Numar de afisari: 9816

Descriere spatiu comercial

Spatiu comercial de Vanzare in Sibiu - Cisnadie, Sala de evenimente functionala, restaurant, 15 incaperi, pretabil pensiune turistica.

Teren – 4200 mp

 

Va propunem spre vanzare un spatiu comercial cu sala de evenimente functionala, restaurant propriu, grupuri sanitare, intr-un imobil construit in anul 1997 si renovat in totalitate in anul 2002. Spatiul comercial de vanzare in Sibiu este pozitionat intr-o zona de interes a orasului Cisnadie, in apropierea patinoarului, a noului centrului SPA si a principalului Parc din acest oras.

Pentru tranzacțiile mai mari de 300,000 euro, agenția New Concept Living percepe un comision de 1% la cumpărător. Consultantul imobiliar va oferi toate detaliile și informațile necesare cu privire la cazurile de excepție în care agenția noastră percepe comision.

Locatia este autorizata, iar activitatea de organizare evenimente are rezervari pe 12 luni in avans si aduce VENITURI a caror valoare ar putea acoperi o eventuala rata la banca, pentru achizitionarea acestui imobil. Detalii privind veniturile si cheltuielile se pot transmite individual in urma solicitarii.

Acest spatiu comercial ofera posibilitatea, pe langa activitatea care se desfasoara in prezent, de a-l exploata si pentru o activitate de cazare in regim hotelier. Noul centru SPA, patinoarul aflat in imediata apropiere, apropierea fata de Sibiu si imprejurimile orasului, previlestea si linistea existenta aici, ofera posibilitatea de a dezvolta o afecere cu potential mare de reusita.  

Constructia a fost ridicata pe structura de beton, la demisolul imobilului existand posibilitatea de a construi si un centru SPA propriu, sau pentru a-l folosi ca loc de depozitare.

Parterul imobilului este amenajat pentru a gazdui evenimente cu caracter personal, precum nunti, botezuri sau altele. Ca si anexe regasim restaurantul care este complet dotat si utilat, o spalatorie pentru vase, 2 incaperi separate care pot functiona ca si spatii de birouri, grupuri sanitare.

Prin partea laterala, cu access de la parter, se poate urca intr-un apartament spatios, de aproximativ 100 mp, compartimentat astfel: 2 dormitoare, bucatarie inchisa, grup sanitar mare si terasa. Totodata, acest apartament, complet mobilat si utilat, locuibil de altfel in intregime, ofera posibilitatea de acces intr-o curte interioara, separata de restul proprietatii.

Etajul 1 al constructiei este compartimentat in 10 camere de locuit, fiecare cu cate un grup sanitar propiu, aici fiind necesare a se efectua lucrarile de finisare si amenajare.

La mansarda se pot amenaja, de asemena, spatii de locuit.

Proprietatea dispune de 30 de locuri de parcare in curte.

In curtea proprietatii functioneaza si o spalatorie auto.

 

Avantaje: 

- ideal investitie, afacere la cheie

- locatie linistita

- aproape de parcul principal din Cisnadie, noul Centru SPA si patinoar 

- zona linistita

- curte mare

 

Pret: 780.000 euro. usor negociabil.

Va asteptam cu drag la vizionare!

ID intern: 3186

Pentru tranzacțiile mai mari de 300.000 EUR, agenția New Concept Living percepe un comision de 1% la cumpărător. Consultantul imobiliar va oferi toate detaliile și informațile necesare cu privire la cazurile de excepție în care agenția noastră percepe comision.

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Irina Pavelescu

Consultant imobiliar

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Oferte Similare

0770702941