Oferta a fost vanduta/inchiriata

Business (club sportiv de inot) + teren de vanzare in Sebes, Petresti

ID Oferta: 17387
Pret Vanzare:
 425.000  
ID Oferta:
17387

Suprafata utila:

378mp

Caracteristici

ID Oferta: 17387
Pret Vanzare: € 425,000 
Numar Camere:5
Zona:Drumul Petrestiului
Suprafata utila:378 mp
Tip Spatiu:Constructie separata
Structura:BCA
Actualizat la: 8 Decembrie 2022
Numar de afisari: 296

Descriere spatiu comercial

Business (club sportiv de inot) + teren de vanzare in Sebes, Petresti

Agentia Imobiliara New Concept Living ofera spre vanzare un business la cheie (club sportiv de inot) + teren de 1000 mp, amplasat in localitatea Petresti, judetul Alba, pe drumul catre Transalpina. 

Zona “drumul Petrestiului” este considerata o zona dinamica, din punct de vedere investitional. In imediata apropiere a imobilului se afla restaurante, magazine, hoteluri si pensiuni, o clinica de medicina umana, etc.

Scurta descriere:
Constructia a fost edificata in anul 2020, este dispusa pe un singur nivel si are o suprafata de 378 mp utili.

Compartimentare: sala de asteptare (19.27 mp) + grup sanitar, receptie (9.70 mp), 2 vestiare (fete, respectiv baieti) in suprafata totala de 42 mp, sala de antrenament ( 88.24 mp), unde se afla bazinul, camera tehnica /sala instalatiilor ( 38.09 mp), spatiu de depozitare ( 11.17 mp). Accesul in sala instalatiilor si in spatiul de depozitare se face din exteriorul cladirii.

Vestiarele sunt dotate cu cabina de schimb, toaleta si cabine de dusuri si sunt prevazute cu banci cu cuiere, dulapuri vestiar, respectiv uscatoare de par automate, ajustabile pe inaltime, in functie de varsta utilizatorilor. Iluminatul vestiarelor este asigurat de lampi cu LED, comandate de senzori de prezenta, fara nici un intrerupator electric.

Bazinul de inot are o adancime constanta de 1.39 m si dimensiuni 8m/12m. Acesta este umplut cu apa potabila de la reteaua publica de alimentare cu apa potabile, iar nivelul optim al apei este asigurat in mod automat prin intermediul sistemului integrat cu 6 senzori si vana automata legata la conducta de la reteaua de apa potabile. Accesul in bazinul de inot se face prin scara cu trepte din beton cu mana curenta din inox. 

Terenul este intravilan si are o suprafata de 1000 mp. Acesta este imprejmuit cu gard metalic. Pe teren este amenajata o parcare pietruita pentru 15 automobile, destinata utilizatorilor, in timp ce partea din fata piscinei este pregatita pentru amenajarea unei terase cu sezlonguri si umbrelute.

Structura cladire, materiale si finisaje:

- pereti exteriori realizati din blocuri de zidarie tip BCA, marca Ytong A+, latime de 40 cm (clasa energetica A), izolati pe partea salii de antrenamente cu panouri de vata minerala de 10cm, marca Rockwool, iar pe partea de receptie/vestiare cu polistiren de 10cm EPS80+ de la Adeplast

- inchiderile exterioare din tâmplarie PVC, marca Rehau Synego cu 7 camere si geam termopan triplu cu un coeficient maxim de izolare termica K=0,5W/mpK

- pereti interiori finisati cu tencuiala decorativa STO Decolit MP, organica si vopsele lavabile STO Color Optycril Matt, pe baza minerala, fara solventi, plastifianti sau substante de voalare, ce nu prezinta pericol din punct de vedere fiziologic, tratate antimucegai, cu coeficient de rezistenta la frecare umeda clasa 1

- grupuri sanitare, respectiv dusuri placate cu faianta si izolate hidrofug cu silicon sanitar marca Ceresit, tratat antimucegai

- vopsea epoxidica marca STO, compus din 6 straturi succesive, cu grad inalt de antiderapare >40 (EN 13036-4), gresie la receptie si in sala de asteptare

- sarpanta cu o deschidere de 15ml, confectionata din ferme de lemn ignifugat prefabricate industrial

- vestiare, toalete si dusuri ventilate artificial

- 2 pompe de caldura marca NIBE SPLIT HBS 05 controlate prin inverter, sisteme de incalzire in pardoseala marca Rehau in toata cladirea, peretii exteriori ai salii de antrenamente incalziti prin intermediul tubulaturii Rehau

- invelitoarea acoperisului din astereala din scandura de lemn, folie anticondens si tabla Caretta Click Plus de 0,5mm, fara elemente vizibile de fixare, cu protective suplimentara contra coroziunii, bacteriilor si mucegaiului.

Instalatii: instalatie de filtrare a apei, instalatie automata de clorinare a apei si control PH, instalatie de dezinfectie a apei, instalatie de asigurare a calitatii aerului.

Inca de la inceputul anului 2020, in cadrul locatiei este constituit, in conformitate cu legislatia de functionare a asociatiilor non-profit, un club sportiv de inot, care a depasit pana la momentul actual numarul de 700 sportivi legitimati, cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani. Sportivii apartin UAT Sebes si zonelor limitrofe, precum si altor localitati importante ale judetului, cum ar fi municipiul Alba Iulia, orasul Cugir si zonele adiacente acestora. Clubul a reusit sa atraga chiar si copii din localitati ale judetelor Sibiu si Hunedoara.

De la infiintarea clubului pana in prezent nu s-a inregistrat nici un cost cu promovarea activitatilor desfasurate in cadrul clubului sportiv.

Raportat la activitatea desfasurata pana in prezent in ultimul an de activitate, media intrarilor zilnice a cursantilor legitimati pe clubul sportiv, care iau parte la lectiile de inot organizate de catre instructori profesori de inot, specializati in domeniu, este de peste 60 copii, ceea ce inseamna un numar de aprox 1500 intrari lunare.


ID intern: 17387.

Multumim ca atunci cand vine vorba de imobiliare, mergi pe mana noastra.

Preturile imobilelor afisate sunt in EURO. Cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI. Discutati cu agentul imobiliar inainte de a converti banii.

            Locatii - imobiliare Sibiu:
New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter - Vanzari
New Concept Living -  Bulevardul Victoriei, nr. 58 - Administrativ 
 
 
Logo

Silviu Marin

Manager Vanzari

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):
0743872418