Teren de constructie - Bavaria - cu utilitati si PUZ

ID Oferta: 934 Oferta face parte din Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU
Pret Vanzare:
80 EUR 
ID Oferta:
934

Suprafata teren:

380mp

Caracteristici

ID Oferta: 934
Pret Vanzare: € 80 
Data Predarii: 12.03.2019
Zona:Rezidential EST(Bavaria)
Suprafata:380 mp
Reper:Cartierul de case Bavaria
Fronturi:1
Localizare:Intravilan
Deschidere:16 ml
Tip teren:Construibil
Strazi:Strada Principala
Pretabil:Case / vile
Actualizat la: 2 Iulie 2020
Numar de afisari: 12543

Descriere teren

 - Pret 80 Euro/mp + TVA

Parcele cu utilitati incluse in pret in cel mai ravnit cartier de case din Sibiu-  Rezidential EST(Bavaria), cu suprafete intre 380 - 430 mp.  In pret sunt incluse urmatoarele: utilitati sunt pe strada (cumparatorul va suporta doar costurile de bransare din strada - in curte). In aceasta varianta, cumparatorul are posibilitatea sa proiecteze o casa pe gustul sau.

*** daca achizitia este facuta de o persoana juridica platitoare de TVA, acesta nu mai trebuie platit.

 Vino si construieste alaturi de noi. Suna-ne si iti vom trimite proiectul nostru minunat de casa individuala.

Click aici, modelul de casa individuala pe care il construim noi deja. Acelasi model este autorizat pe 30 parcele. 

 
Imobiliare Sibiu - ansamblul rezidential BAVARIA  click video- exclusiv de case

Bavaria Residential Park este un proiect rezidențial care permite locatarilor să trăiască într-un mediu liniștit, cu multe spații verzi, dar totuși foarte aproape de punctele de interes din Sibiu

În acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale și de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcției, dupa standarde nemtesti.

Să locuiești în case cu consum redus de energie, într-o poziție liniștită, cu o priveliște spectaculoasă reprezinta o nouă formă de viață modernă. Căile de acces rutiere și pietonale sunt deja executate, iar ifrastructura completă de gaz, apă, canalizare și energie electrică este disponibilă.

În acest scop, investitorul privat a realizat propriile conducte de apă și curent electric și asigură astfel permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizație și garantează întregii zone rezidențiale siguranţă permanentă și independență deplină față de sursele publice.

LOCATIE
BAVARIA Residential Park este amplasat doar 3 minute distanță cu mașina se poate accesa autostrada A1 și la 5 minute orașul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independentă. Astfel se poate ajunge în câteva minute de la tumultul unui oraş mare la propria reședință confortabilă, într-un mediu liniștit și relaxant.

Imobiliare Sibiu - De ce Bavaria Residential Park?

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investiții german cu sediul central în München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cât și pe execuţia și vânzarea de blocuri de locuit și case unifamiliale sau de tip duplex.

Sibiul este unul dintre orașele mari ale României cu cea mai rapidă dezvoltare, în care se stabilesc mulți investitori occidentali din toate domeniile și construiesc obiecte industriale. Condiţionat de această creștere, este necesară și asigurarea unor infrastructuri corespunzătoare și de asemenea realizarea spaţiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB în Germania, în anii următori se vor dezvolta şi zone rezidențiale care sunt aşezate ceva în afara centrelor urbane și care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere și relaxare, cu o valoare ridicată de agrement. De aceea a fost dezvoltat parcul rezidențial “Bavaria Residential Park” și va deveni în următorii ani, pe măsură ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuințe preferate din afara Sibiului.

Avantaje BAVARIA:

-Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat
-Aleile din interiorul ansamblului rezidențial sunt pavate cu dale de beton
-Accesul în ansamblul rezidențial este securizat
-Întregul cartier este populat de multe spații verzi, dar și de locuri de joacă special amenajate pentru cei mici.
-Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului
-Locație premium. Nu numai că nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orașului și la 7 minute de Sibiu.
-Locuințele sunt construite cu materiale de calitate și sunt bine izolate, astfel că se reduc costurile pentru încălzire.
-Locuințele , deși sunt în imediata apropiere de Sibiu, intră în clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele și impozitele locale sunt mult mai mici decât în oraș.

Poziţia acestui proiect a fost aleasă de către noi, pentru a scăpa în numai 10 minute de agitația orașului și pentru a asigura odihnă optimă și confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală iar materialele și calitatea construcțiilor vor fi stabilite după criterii germane.

ID intern: 934.

 

 

 

- Dorim să vă ajutăm -

Preţurile afişate sunt în EURO, dar cetăţenii români sunt obligaţi de legea fiscală să efectueze plăţi către persoane juridice doar în LEI.
Contactaţi agentul imobiliar înainte de a converti banii.Iată ce trebuie să ştiţi înainte de a cumpăra ceva. Click aici!
Cele mai frecvente întrebări? Click aici!
Este înţelept să cumpăraţi prin noi. De ce?
Vrei un credit bancar?
Click aici, pentru a-ţi calcula rata lunară.
Calculator taxe notariale.
Click aici!

Nu agenți imobiliari. Oameni, înainte de toate.
 
Stim ca viata nu este perfecta, dar o locuinta perfecta face diferenta! Noi gasim locuinta ideala pentru tine si familia ta .
Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VÂNZĂRI
New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)

Video

Logo

Alexandra Tufa

Consultant imobiliar - Sibiu

Calculator Notarial

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Oferte Similare

0744210822