Teren cu Autorizatie de Constructie si utilitati-duplex 104 mp utili - New Concept Living 934
line
line
  • Adresa

  • Calea Dumbrăvii 61, Sibiu 550399

Teren cu Autorizatie de Constructie si utilitati-duplex 104 mp utili

ID Oferta: 934
Oferta face parte din ansamblul Ansamblul Rezidential Bavaria - IMOBILIARE SIBIU

Pret Vanzare: 80 EUR 

ID Oferta: 934

Suprafata teren: mp

          

Caracteristici

ID Oferta: 934
Pret Vanzare: € 80 
Zona:Rezidential EST(Bavaria)
Suprafata:430 mp
Reper:Cartierul de case Bavaria
Fronturi:2
Localizare:Intravilan
Deschidere:20 ml
Strazi:Strada Principala
Actualizat la: 7 Martie 2018
Numar de afisari: 6104

Descriere teren

Teren Intravilan de Vanzare in Sibiu, cu Autorizatie de Constructie ridicata si platita + utilitati incluse in pret in cel mai ravnit cartier de case din Sibiu-  Rezidential EST(Bavaria), reper Cartierul de case Bavaria, avand o suprafata de 430 mp si deschiderea de 20 ml la 2 strada.
Vino si construieste alaturi de noi. Suna-ne si iti vom trimite proiectul nostru minunat de duplex.
Click aici, modelul de duplex pe care il construim noi deja. Acelasi model este autorizat pe 10 parcele. Vom vinde 4 parcele gata autorizate.Parcele de vanzare cu Autorizatie de constructie aprobata pentru constructie duplex (104 mp utili) - 80 Euro/mp+TVA
Parcele de vanzare DOAR cu PUZ aprobat si utilitati - 65 Euro/mp+TVA


Imobiliare Sibiu - ansamblul rezidential BAVARIA  click video- exclusiv de case

Bavaria Residential Park este un proiect rezidențial care permite locatarilor să trăiască într-un mediu liniștit, cu multe spații verzi, dar totuși foarte aproape de punctele de interes din Sibiu

În acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale și de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcției, dupa standarde nemtesti.

Să locuiești în case cu consum redus de energie, într-o poziție liniștită, cu o priveliște spectaculoasă reprezinta o nouă formă de viață modernă. Căile de acces rutiere și pietonale sunt deja executate, iar ifrastructura completă de gaz, apă, canalizare și energie electrică este disponibilă.

În acest scop, investitorul privat a realizat propriile conducte de apă și curent electric și asigură astfel permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizație și garantează întregii zone rezidențiale siguranţă permanentă și independență deplină față de sursele publice.

NOU – Susținem oamenii capabili care vin și lucrează în Sibiu!
Lucrezi la CONTINENTAL sau MARQUARD?Ia-ți o casă nouă, iar noi îți oferim o reducere de preț.
Toți angajații CONTINENTAL si MARQUARD beneficiază de o reducere de 2000 de euro pentru orice proprietate achiziționată în ansamblul rezidențial Bavaria.


LOCATIE

BAVARIA Residential Park este amplasat doar 3 minute distanță cu mașina se poate accesa autostrada A1 și la 5 minute orașul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independentă. Astfel se poate ajunge în câteva minute de la tumultul unui oraş mare la propria reședință confortabilă, într-un mediu liniștit și relaxant.


Imobiliare Sibiu - De ce Bavaria Residential Park?

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investiții german cu sediul central în München și s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cât și pe execuţia și vânzarea de blocuri de locuit și case unifamiliale sau de tip duplex.

Sibiul este unul dintre orașele mari ale României cu cea mai rapidă dezvoltare, în care se stabilesc mulți investitori occidentali din toate domeniile și construiesc obiecte industriale. Condiţionat de această creștere, este necesară și asigurarea unor infrastructuri corespunzătoare și de asemenea realizarea spaţiului locuibil de care e nevoie. Similar cu domeniul de activitate RSB în Germania, în anii următori se vor dezvolta şi zone rezidențiale care sunt aşezate ceva în afara centrelor urbane și care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere și relaxare, cu o valoare ridicată de agrement. De aceea a fost dezvoltat parcul rezidențial “Bavaria Residential Park” și va deveni în următorii ani, pe măsură ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuințe preferate din afara Sibiului.

Avantaje BAVARIA:

-Drumul pana acasa este o placere: acces 100% pe drum asfaltat
-Aleile din interiorul ansamblului rezidențial sunt pavate cu dale de beton
-Accesul în ansamblul rezidențial este securizat
-Întregul cartier este populat de multe spații verzi, dar și de locuri de joacă special amenajate pentru cei mici.
-Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului
-Locație premium. Nu numai că nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a orașului și la 7 minute de Sibiu.
-Locuințele sunt construite cu materiale de calitate și sunt bine izolate, astfel că se reduc costurile pentru încălzire.
-Locuințele , deși sunt în imediata apropiere de Sibiu, intră în clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele și impozitele locale sunt mult mai mici decât în oraș.

Poziţia acestui proiect a fost aleasă de către noi, pentru a scăpa în numai 10 minute de agitația orașului și pentru a asigura odihnă optimă și confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală iar materialele și calitatea construcțiilor vor fi stabilite după criterii germane.ID intern: 934.

Caracteristici Generale

  • Utilitati:
  • Alte caracteristici:

Video

Calculator taxe notariale

Cursul BNR de azi 1 EUR= RON
Pret imobil EUR: = RON
De cat timp detine vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Mod de cumparare: Credit ipotecar
 Prima casa
Fara credit

REZULTATE
Taxe cumparator :
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vanzare-cumparare (RON cu TVA):
Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de credit (RON cu TVA):
Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON):
Taxe vanzator
Impozit catre Stat (RON):

Alexandra Tufa

Broker imobiliar - Sibiu

Localizare pe harta

Oferte Similare

0744210822