Ansamblul Rezidential de case Economy

Descriere

Ansamblul rezidential de case Economy - locuinte compartimentate practic, la un pret bunAnsamblul Economy este un ansamblu de case insiruite, amplasat pe Calea Cisnadiei, reper strada Daniel Renard.Ansamblul de case insiruite dispune de 5 unitati locative, situate intr-o zona linistita, de case.Unitati disponibile in ansamblu:Casa A - 3 camere - 74 mp utili + pod mansardabil si gradina de 25 mp - 60.000 euroCasa B - 3 camere - 74 mp utili + pod mansardabil si gradina de 200 mp - 70.000 euroCasele sunt dispuse pe doua nivele si au o compartimentare practica. La parter regasim un living spatios si luminos, baie si bucatarie, iar la etaj sunt doua dormitoare complet decomandate, grup sanitar cu geam si hol. Aici este si scara retractabila care permite accesul in podul mansardabil.Predare: Casele se predai la gri, care cuprinde: sape autonivelante in toate incaperile, pereti tencuiti si gletuiti, usa metalica la intrare, termoizolatie in exterior, centrala termica, calorifere. 


- Dorim sa va ajutam -

Preturile afisate sunt in EURO, dar cetatenii romani sunt obligati de legea fiscala sa efectueze plati catre persoane juridice doar in LEI.  Contactati agentul imobiliar inainte de a converti banii.
*** La tranzactii mai mari de 300,000 euro se percepe comision de 1% la cumparator

 
Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
  • Iata ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara ceva. Click aici!  Cele mai frecvente intrebari?  Click aici!
  • Este întelept sa cumparati prin noi.  De ce?  Vrei un credit bancar?
  • Click aici, pentru a-ti calcula rata lunara. Calculator taxe notariale. Click aici!

  • Va asteptam cu drag la oricare din punctele noastre de lucru. Aici un broker imobiliar profesionist va fi mereu bucuros sa va ofere asistenta.

  • New Concept Living -  Calea Dumbravii nr. 61– Parter (vis a vis de Puro) - VANZARI
  • New Concept Living - Calea Dumbravii, nr 54A - ADMINISTRATIV
  • New Concept Living – cartier Bavaria (la intrare in cartier)
Logo

Cristian Filip

Consultant imobiliar - Sibiu