Agentie Imobiliara in Sibiu
New Concept Living este o companie imobiliara care activeaza in Transilvania. Identificăm cele mai bune solutii pentru clienti si oferim consultanta in investitii, business project management in domeniul imobiliar, dar si serviciu de finisaje la cheie si administrare imobile.

Agentia imobiliara New Concept Living este locul in care disciplina, pasiunea si experienta personalului se unesc si contureaza o experienta profesionista si placuta pentru client, fie el cumparator, vanzator sau investitor.
Ne plac lucrurile bine facute si punem interesul clientului pe primul loc. Toate costurile noastre sunt suportate de catre dezvoltatorii imobiliari care vand prin intermediul agentiei noastre. Suntem lideri pe piata de imobiliare Sibiu, cu cea mai diversificata oferta de imobiliare noi. 80% din dezvoltatori au ales sa-si externalizeze serviciile de vanzare catre noi, intelegand nevoia de a ridica departamentul de vanzari la un nivel profesionist.

Cu un portofoliu de peste 1000 de proprietati din segmentul rezindential nou, compania noastra reprezinta cea mai mare platforma imobiliara din Sibiu.


Preluam de la persoane fizice si persoane juridice imobile pe care le promovam in vederea vanzarii sau inchirierii. Vizionam imobilul in vederea preluarii ofertei spre vanzare sau inchiriere. Verificam situatia juridica a imobilului si ne asiguram de acuratetea documentelor.

Promovam oferta in presa si publicatii de specialitate, precum si pe portaluri cu specific imobiliar si nu numai. Identificam, selectam si prezentam beneficiarului, potentiali cumparatori pentru oferta sa. Asistam procesul de negociere intre vanzator si cumparator si oferim consultanta si asistenta pentru finalizarea vanzarii si incheierea actelor de transfer ale proprietatii, sau a contractului de inchiriere.
Vrei sa faci o investitie imobiliara buna in strainatate sau ai nevoie sa iti dezvolti afacerea? Trebuie sa stii ca sa ai bani nu este suficient. Ai nevoie de ajutorul si experienta vasta a unei companii specializate in management de proiect imobiliar.

Este un lucru bine cunoscut ca managementul de proiect imobiliar este acea functie care permite antreprenorilor sa devina lideri in sectorul lor de piata, la nivel national sau mondial. Practic, business project management este serviciul prin care o companie specializata face toti pasii spre o noua afacere prospera.

In numele investitorului, compania de management de proiect conduce toti pasii necesari pentru atingerea profitului target.
COMISION VANZATOR:
Comision vanzator: 2% + TVA

COMISION CUMPARATOR:
Comision cumparator: 2% 

COMISION INCHIRIERI:
Comision inchiriere: minim 50% din valoarea unei chirii lunare de la proprietar si minim 50% din valoarea unei chirii lunare de la chirias.
** Valoarea comisionului final se stabilește în funcție de specificul proprietății și al condițiilor contractuale privind închirierea.
* În cazul proprietatilor detinute de persoane juridice se aplica TVA.
Ce se poate achita cu criptomonede?

Toate serviciile de intermediere imobiliara pot fi achitate prin intermediul platformei UTrust in urmatoarele monede: BTC (bitcoin), ETH ( etherium), EGLD (egold), etc.  Se pot achita cu cryptomonede atat comisioanele pentru serviciile noastre, cat si numeroase proprietati imobiliare listate la vanzare pe websiteul www.newconceptliving.ro.

Cum functioneaza acest serviciu?

Simplu si rapid. Din portofelul tau privat (personal crypto wallet) sau chiar din contul tau asociat oricarui exchange pleaca criptomonede, iar in contul nostru ajung lei. Conteaza-ne pentru mai multe detalii.

Ce este diferit la acest mod de tranzactionare?

Prăpastia dintre detinatorul de valori crypto si produsele din lumea reala a fost depasita. Astazi, poti cumpara din portofelul tau privat in cartiere rezidentiale noi.

Compania New Concept Living are certificate de calitate (sistem de calitate, management de mediu, management al securitatii informatiei, management al sanatatii si securitatii in munca), obtinute in anul 2021.

          .   


Vezi ce au spus altii despre Sibiu

Silvanax

Intră în legătură cu un specialist imobiliar pentru a obține o consultanță.