New Concept Living este cel mai puternic brand imobiliar din Sibiu. In calitate de antreprenor general, departamentul de constructii din cadrul companiei a executat pana in prezent numeroase proiecte imobiliare. Experienta acumulata, echipa tanara de specialisti care asigura executarea lucrarilor, muncitorii calificati si specializati, know-how-ul companiei sunt doar cateva din ingredientele care ne-au condus la succes pe piata imobiliara.

Compania noastra se afla intr-un permanent proces de perfectionare. Sistemul de management implementat ne permite sa avem o organizare interna eficienta bazata pe un sistem de proceduri astfel incat asiguram solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor. Scopul nostru este sa dezvoltam relatii de colaborare corecte si trainice cu partenerii nostri arhitecti, ingineri de structuri, designeri, furnizori si producatori de materiale de constructii. Echipa New Concept Living este trainuita permanent in acest sens si colaboram doar cu persoane cu un nivel ridicat al conduitei profesionale.
In calitate de antreprenor general, departamentul de constructii din cadrul companiei a executat pana in prezent numeroase proiecte imobiliare. Experienta acumulata, echipa tanara de specialisti care asigura executarea lucrarilor, muncitorii calificati si specializati, know-how-ul companiei sunt cateva din ingredientele care au condus la succesul nostru.

Compania New Concept Living se afla intr-un permanent proces de perfectionare, sistemul de management implementat ne permite sa avem o organizare interna eficienta bazată pe un sistem de proceduri. În așa fel asigurăm solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor.

Portofoliul nostru este cea mai sincera si elocventa carte de vizita.

Antreprenoriatul general cuprinde urmatoarele servicii:
1. Analizarea proiectelor tehnice inainte de demararea efectiva a lucrarilor si remedierea erorilor  de proiectare in timp util.
2. Analizarea documentatiilor legale care permit starul lucrarilor (autorizatii constructii, predari de amplasament, anunt incepere lucrari la primarie si inspectoratul de stat in constructii)
3. Executie stuctura
4. Executie instalatii
5. Executie sape, tencuieli
6. Executie extideri retele si bransamente
7. Executie drumuri, parcari, trotuare si amenajare zone verzi
8. Urmarirea lucrarilor de receptie a lucrarilor cu primaria si avizatori, conform legii.
9. Pe toate perioada lucrarilor se livreaza serviciul de dirigentie de santier. Dirigentie de santier pe structuri, instalatii si drumuri si poduri.
 
Consultanta, studii de fezabilitate
Oferim consultanţă tehnico-economică şi realizarea de studii de fezabilitate prin care se asigură alegerea soluţiei tehnice optime şi utilizarea raţională a resurselor materiale şi umane alocate oricărei investiţii.

Membrii echipei New Concept Living şi colaboratorii permanenţi acoperă fiecare arie necesară realizării unor analize detaliate. Facem planificare pe termen lung şi punem în aplicare proiecte, oferind informaţii complete despre potenţialul unei investiţii atât solicitanţilor, cât şi posibililor investitori sau terţi finanţatori ai proiectului.

Arhitectura si design de interior
Ne bucuram de parteneriate de lungă durată cu firme de arhitectură şi studiouri de design interior şi în colaborare cu acestea oferim soluţii de proiectare, atât pentru spaţii rezidenţiale, cât şi comerciale si industriale. Actionam în concordanţă cu cele mai noi tendinţe în domeniu, ţinând întotdeauna cont de nevoile, identitatea şi preferinţele clientului. Fie că este vorba despre spaţii moderne de tip office, complexe rezidenţiale, spaţii industriale sau comerciale în care se doreşte reamenajarea sau reabilitarea, oferim soluţiile tehnice si de design cele mai potrivite.

Proiectare Instalatii electrice

Oferim servicii complete de proiectare instalaţii electrice şi soluţii tehnice moderne pentru proiecte civile și industriale,respectând normele şi standardele în vigoare. Oferim beneficiarului posibilitatea de a eficientiza costurile în etapa de exploatare şi implementare.

Instalații paratrăsnet și protecție catodică
Instalații electrice de joasă, medie şi înaltă tensiune
Instalații curenți slabi - securitate, detecție efracție, control acces, detecție incendiu
Instalații electrice de exterior
Specificații tehnice
Antemăsurători
Listă de echipamente

Proiectare instalatii sanitare si termice
Soluţiile de proiectare a instalaţiilor sanitare reprezintă o componentă importantă a funcţionalităţii oricărei construcţii. Impreuna cu partenerii nostri  asigurăm proiectarea instalaţiilor sanitare și termice, oferind cele mai potrivite solutii in conformitate cu standardele, normativele tehnice, dar şi cerinţele specifice fiecărei tipologii de lucrare. 

Oferim servicii de proiectare pentru:
- Instalații de alimentare cu apă
- Canalizare menajeră
- Canalizare pluvială
- Gospodării de apă
- Branșamente
- Sisteme de stingere a incendiilor cu sprinklere
- Specificații tehnice
- Listă de echipamente și antemăsurători.

Proiectare retele voce - date si comunicatii
Proiectarea rețelelor de voce-date și comunicații este vitală pentru performanţele şi fiabilitatea ulterioare ale reţelelor. Dinamizarea proceselor şi diminuarea costurilor operaţionale sunt doar două mari avantaje ale unui proiect eficient realizat. Astfel, propunem soluţii optime pentru:

- Stabilirea traseelor de cablu
- Numărul şi amplasarea porturilor de reţea
- Proiectarea reţelelor WAN, LAN, WWAN, WLAN
- Proiectarea soluţiilor VoIP şi de comunicaţii unificate
- Proiectarea sistemelor de videoconferinţă şi teleprezenţă
- Amplasarea camerei tehnice
- Data center
- Listă de echipamente


Impreuna cu partenerii nostri acoperim toate specialitatile in materie de implementare sisteme electrice, termice, sanitare, climatizare. Pe langa executie in sine a lucrarilor specifice, oferim si  consultanţă tehnico-economică si realizarea de studii de fezabilitate prin care se asigura alegerea solutiei tehnice optime si utilizarea rationala a resurselor materiale si umane alocate oricărei investitii.

Atat membrii echipei New Concept Living, cat si colaboratorii permanenti, acopera fiecare arie necesara realizarii unor analize detaliate, planificarii pe termen lung si punerii in aplicare a unui proiect, oferind informatii complete despre potentialul unei investiţii atat solicitantilor, cat si posibililor investitori sau terti finantatori ai proiectului.

Executie Instalatii electrice
Indiferent de natura obiectivului, civil sau industrial, oferim servicii complete de executie instalatii electrice si ajutam beneficiarii nostri sa implementeze cele mai bune soluţii tehnice moderne respectând normele şi standardele în vigoare şi oferind beneficiarului posibilitatea de a eficientiza costurile în etapa de exploatare si implementare.

Instalații paratrăsnet și protecție catodică
Instalații electrice de joasă, medie şi înaltă tensiune
Instalații curenti slabi - securitate, detectie efractie, control acces, detectie incendiu
Instalații electrice de exterior
Specificatii tehnice
Antemăsurători
Listă de echipamente

Executie instalatii sanitare si termice
Executia corecta a instalatiilor sanitare conduce la  mentinerea in conditii optime a oricarui imobil si contribuie in mare masura la confortul de zi cu zi al celor care ocupa spatiul. Inainte de a incepe executie efectiva, ne asiguram ca solutiile de proiectare primite sunt cele mai bune. Soluţiile de proiectare a instalatiilor sanitare reprezinta o componentă importanta a functionalitatii oricărei construcţii. Impreuna cu partenerii nostri asigurăm proiectarea instalaţiilor sanitare, oferind cele mai potrivite solutii, respectând standardele, normativele tehnice, dar si cerintele specifice fiecărei tipologii de lucrare.

Executam:
- Instalații de alimentare cu apa
- Canalizare menajeră
- Canalizare pluvială
- Gospodării de apă
- Branșamente
- Sisteme de stingere a incendiilor cu sprinklere
- Specificații tehnice
- Listă de echipamente si antemasuratori.

Executie retele voce - date si comunicatii
Executarea corecta rețelelor de voce-date și comunicații este vitală pentru performanţele si fiabilitatea ulterioare ale retelelor. Dinamizarea proceselor si diminuarea costurilor operaţionale sunt doar doua mari avantaje ale unui proiect eficient realizat. Astfel, executam  urmatoarele: 

- Stabilirea traseelor de cablu
- Numarul si amplasarea porturilor de reţea
- Proiectarea retelelor WAN, LAN, WWAN, WLAN
- Proiectarea soluţiilor VoIP si de comunicaţii unificate
- Proiectarea sistemelor de videoconferinta si teleprezenta
- Amplasarea camerei tehnice
- Data center
- Listă de echipamente

Acest serviciu este pentru tine daca:


Ai cumparat un apartament nou si trebuie sa-l finisezi
Ai un apartament vechi si vrei sa-l renovezi complet
Nu locuiesti in Romania sau in orasul in care e imobilul
Vrei sa salvezi timp
Nu vrei sa ai batai de cap
Vrei sa te asiguri ca termini lucrarile in timp util
Vrei sa te poti bucura de locuinta cat mai repede
Vrei sa te bucuri de finisaje de calitate
Ai nevoie de consultanta in ceea ce priveste designul interior
Vrei sa fii sigur ca acasa va fi 100% un loc pe gustul tau

Safety &
Profit

Tu ai nevoie ca mutatul ACASA sa fie o adevarata placere, iar noi te ajutam sa fie asa.
New Concept Living este singura companie de pe piata de imobiliare Sibiu care ofera servicii complete de finisaje la cheie si amenajari interioare si exterioare pentru imobilele noi si vechi. Acest serviciu este disponibil atat clientilor nostri mari (investitori si proiecte de anvergura) cat si clientilor companiei care au cumparat doar un singur apartament sau casa.

Colaborarea cu firme specializate in mai multe domenii ne permite sa acoperim toate detaliile necesare in amenajarea cu succes a unei noi locuinte. Incepand cu instalatii sanitare, electrice si de gaz pana la aplicat tapet, tencuit, zugravit, parchet, aplicat gresie si faianta, montat aer conditionat, executat mobilier la comanda, New Concept Living are grija de fiecare detaliu pentru ca mutatul acasa sa fie o experienta extraordinara pentru fiecare client.

Lucrarile de amenajare au la baza o consultare tehnica si de design interior. Stabilim impreuna cu clientul planul, clientul isi alege materialele, iar apoi trecem la treaba. In acest fel, ne asiguram ca prizele sunt unde trebuie, tapetul e cel potrivit, vopseaua de pe perete se potriveste exact cu parchetul, etc.

Ce facem pentru tine?
 
1. Evaluare locatie si stabilirea costurilor
2. Cumparat si transport al materialelor
3. Consultanta in ceea ce priveste designul interior
4. Servicii de finisaje interioare si exterioare
5. Curatam spatiul post renovare – tu trebuie doar sa-ti aduci mobilierul
6. Functionalitate instalatii
7. Zidarie interioara post intabulare
8. Montaj geamuri din tamplarie PVC in cazul cladirilor vechi.
Pe langa segmentul de constructii, compania New Concept Living mai opereaza in alte sectoare mari de pe piata imobiliara din Romania (cu precadere Transilvania):

1. Agentie Imobiliara
Cu peste 20 de agenti imobiliari, inchidem lunar între 60 și 100 de tranzactii, depasind 2 milioane de euro in vanzari.

2. Management de proiect imobiliar
Ca și companie de management de proiect imobiliar, am dezvoltat pentru partenerii nostri peste 800 de apartamente si 100 de case, acoperind vanzari de peste 30 de milioane de euro.

3. Companie de administrare de imobile
Avem un portofoliu considerabil de proprietati pe care le administram in numele clientilor nostri.

Având aceste patru departamente mari se completeaza reciproc, iar New Concept Living a devenit cel mai puternic brand imobiliar din Sibiu si cea mai mare forta de vanzari din oras.
Combinația unică între expertiză în structura proiectelor si cea mai bună echipă de vanzari ofera clientilor o desfasurare buna a dezvoltarii imobiliare si un randament rapid al investitiilor. Datorita faptului ca detinem cea mai mare forta de vanzare din zona ( prin intermediul agentiei imobiliare) investitorii nostri se bucura de siguranta in procesul de vanzare.

Proiecte implementate de noi

Davinci Homes

Davinci Homes

Complex rezidential de case - Aleea Capsunilor

Complex rezidential de case - Aleea Capsunilor

EBS Residence

EBS Residence

Bavaria Residential Park

Bavaria Residential Park

Konsta Residence

Konsta Residence

Park Residence

Park Residence

Lake Residence

Lake Residence

Insibio Residence

Insibio Residence

Twins Residence

Twins Residence

Imperial Zone Residence

Imperial Zone Residence

Cele mai recente articole de pe blog

Experien 539;a Noastr 259; la Imobiliare ro Hub 537;i Imobiliare ro Awards 2023
Experiența Noastră la Imobiliare.ro Hub și Imobiliare.ro Awards 2023
20.05.2024

  Suntem încântați să împărtășim cu voi experiența noastră recent[...]

Schimbari Semnificative pe Piata Imobiliara in 2024: TVA Mai Mare si Noi Standarde de Livrare a locuintelor
Schimbari Semnificative pe Piata Imobiliara in 2024: TVA Mai Mare si Noi Standarde de Livrare a locuintelor
26.01.2024

Anul 2024 a adus schimbari semnificative pe piata imobiliara din Romania. Modificari ale TVA-ului, standarde noi de livrare[...]

Modificari fiscale importante incepand cu 1 ianuarie 2024: TVA ul pentru imobilele noi creste de la 5 la 9
Modificari fiscale importante incepand cu 1 ianuarie 2024: TVA-ul pentru imobilele noi creste de la 5% la 9%
22.11.2023

In acest articol de pe blogul nostru imobiliar va aducem la cunostinta o schimbare semnificativa in legislatia fiscala care v[...]

Silvanax

Intră în legătură cu un specialist imobiliar pentru a obține o consultanță.