Cariera ta

New Concept Living - Agentia ta imobiliara, in Sibiu

Cariera ta in imobiliare

Sa performezi sau sa nu performezi? Asta e intrebarea!

Suntem intr-o permanenta cautare de membrii de echipa noi si talentati. Domeniul imobiliar ofera oportunitati nelimitate de cariera si dezvoltare personala. Meseria de consultant imobiliar reprezinta cu adevărat o profesie in care succesul este direct proportional cu determinarea si ambitia de a reusi.
Atunci când focusul tau este pe carieră și pe dorința de a ieși din zona de confort, lucruri frumoase se derulează în favoarea ta. Ne mărim permanent echipa cu oameni motivati si indreptati spre rezultate.
Agentia imobiliara New Concept Living ofera fiecarui angajat din Sibiu sau Alba Iulia oportunitatea de a-si atinge telurile personale si profesionale. Oferim traininguri de pregatire si instruire si toate acele instrumente necesare pentru a va desfasura activitatea intr-un mediu placut.
Daca veti considera ca aveti determinarea de a demara o cariera de succes in domeniul vanzarilor si daca aveti calitatile necesare pentru a intregi forta noastra de munca, va rugam sa trimiteti C.V.-ul dumneavoastra la adresa de email cariere@newconceptliving.ro.

Pentru orice informatii suplimentarea, va asteptam cu drag la numarul de telefon 0372599515  Oana Barlea.

Abia asteptam sa ne cunoastem!

Cu drag,
Echipa New Concept Living


Null

Phone +40 372-599.515

Email vanzari@newconceptliving.ro

Websitewww.newconceptliving.ro

Locatie New ConceptCalea Dumbravii 61, Sibiu 550399

Program de lucru: 9 - 17.
Sambata si duminica: Inchis

Silvanax

Intră în legătură cu un specialist imobiliar pentru a obține o consultanță.