Antecontract vanxare cumparare imobiliara

New Concept Living - Agentia ta imobiliara, in Sibiu


Vă ajutăm cu plăcere.
Oriunde activăm, dorim să fim percepuţi de piaţă ca aducând plus valoare şi progres. De aceea, am considerat că putem să venim în sprijinul tuturor oamenilor care vor să încheie o tranzacţie imobiliară, indiferent cu ce agenţie vor lucra, oferindu-le un document tipizat, care să conţină o Promisiune bilaterală de Vânzare – Cumpărare.(Antecontract)
În cazul în care tranzacţia se face fără credit, acest document poate să ţină locul unui antecontract notarial, economisind timp şi bani. Pentru descărcare documentului, vă rugăm, daţi Click Aici.

Promisiunea bilaterală de Vânzare – Cumpărare (antecontractul) este acordul convenit de părţi prin care promitentul se angajează faţă de beneficiar să încheie cu acesta, în termenul stabilit, un contract ale cărui elemente sunt stabilite prin acest acord.
Aşadar, prin antecontractul de vânzare-cumpărare se stabileşte obiectul vânzării, preţul bunului a cărui proprietate se va transmite, termenul până la care se va încheia tranzacţia, precum şi alte clauze considerate de părţi a fi de esenţa contractului pe care îl vor încheia în viitor.Nu agenți imobiliari. Oameni, înainte de toate.