Antecontract vanzare cumparare imobiliara

New Concept Living - Agentia ta imobiliara, in Sibiu
Oriunde activam, dorim sa fim perceputi de piata ca aducand plus valoare si progres. De aceea, am considerat ca putem sa venim in sprijinul tuturor oamenilor care vor sa încheie o tranzactie imobiliara, indiferent cu ce agentie vor lucra, oferindu-le un document tipizat, care să contina o Promisiune bilaterala de Vanzare – Cumparare(Antecontract).
In cazul in care tranzactia se face fara credit, acest document poate sa tina locul unui antecontract notarial, economisind timp si bani. Pentru descarcare documentului, va rugam, dati Click Aici.

Promisiunea bilaterala de Vanzare – Cumparare (antecontractul) este acordul convenit de parti prin care promitentul se angajeaza fata de beneficiar sa incheie cu acesta, in termenul stabilit, un contract ale carui elemente sunt stabilite prin acest acord.
Asadar, prin antecontractul de vanzare-cumparare se stabileste obiectul vanzarii, pretul bunului a carui proprietate se va transmite, termenul pana la care se va incheia tranzactia, precum si alte clauze considerate de parti a fi de esenta contractului pe care il vor incheia in viitor.


Nu agenti imobiliari. Oameni, inainte de toate.
 

Silvanax

Intră în legătură cu un specialist imobiliar pentru a obține o consultanță.