De ce sa cumperi prin noi?

New Concept Living - Agentia ta imobiliara, in Sibiu
22.10.2016


10  motive pentru care este întelept să cumperi prin Agenţia New Concept Living

1. GRATIS - 0% comision la cumpărare.

Toate costurile noastre sunt suportate de către dezvoltatorii imobiliari care vând prin noi. Cumpărătorii care apelează la agenţia New Concept Living vor avea acces la toate informaţiile ṣi asistenţă specializată a agenţilor fără a li se percepe comision.

NB: Pentru tranzacțiile mai mari de 300,000 euro, agenția New Concept Living percepe un comision de 1% la cumpărător. Consultantul imobiliar va oferi toate detaliile și informațile necesare cu privire la cazurile de excepție în care agenția noastră percepe comision.

2.SIGURANŢA preţului corect.
Reprezentând direct departamentul de vânzare al dezvoltatorilor, este evident că ṣi preţurile sunt mereu actuale ṣi corecte. Niciodată nu vom avea preţuri mai mari decât cele cerute de dezvoltatori.

3. DIVERSITATEA ofertelor.
Suntem liderii pieţei imobiliare din Sibiu, cu cea mai diversificată ofertă de imobiliare noi. 80% din dezvoltatori au ales să-ṣi externalizeze serviciile de vânzare către noi, întelegând nevoia de a ridica departamentul de vânzări la un nivel profesionist. Cu un portofoliu de peste 1000 de proprietăţi din segmentul rezindenţial nou, compania noastră reprezintă cea mai mare platformă imobiliară din Sibiu.

4. PROMPTITUDINE. Vă tratăm astăzi, nu mâine.
Având cea mai numeroasă echipă de consultanţi din Sibiu, probabilitatea să nu puteţi fi preluat pe loc, sau măcar în aceeṣi zi, este foarte scăzută. Membrii echipei vă stau la dispoziţie, rezolvând cu promptitudine, orice problemă legată de vânzarea, cumpărarea sau inchirierea de imobile. Ei vă pot oferi asistentă pe tot parcursul derulării tranzacţiei, vă pot răspunde la toate întrebările legate de tipul de locuinţă, de materialele si instalaţiile folosite la construirea apartamentelor, de preţurile, care diferă de la un tip de apartament la altul, de avantajele achiziţionării unor apartamente superioare, din punctul de vedere al confortului ṣi economiei de spaţiu. Numărul mare de membri ai echipei noastre face posibilă alocarea de timp fiecărui client, atât cât are nevoie, pentru a primi toate răspunsurile care îl pot ajuta in luarea unei decizii corecte.

5. Cea mai mare reţea logistică de vânzare.

Avem cele mai multe puncte de vânzare din Sibiu. Am amenajat pentru dumneavoastră câte un punct de vânzare confortabil, în fiecare zonă din oraṣ: Şelimbăr, Cireṣica, Calea Cisnădiei, Turniṣor, Calea Dumbrăvii. Am investit in crearea unui punct de vânzare pe fiecare ṣantier pentru a vă putea prezenta ofertele chiar la faţa locului, într-un mediu plăcut ṣi călduros. Astfel, vă putem primi oricând ṣi oriunde puteţi dumneavoastră.

6. Consultanţă bancară - GRATIS.

Vă punem la dispoziţie un expert bancar care se va ocupa în totalitate de dosarul dumneavoastră. Conilierul nostru financiar vă va consilia în toate problemele legate de accesarea unui credit ṣi vă va ajuta să identificaţi banca care se potriveṣte cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Odată identificată banca potrivită, se va ocupa de întocmirea dosarului bancar. Din nou, totul GRATIS.

7. ECONOMIE de timp.

Oferta pe piaţa imobiliară este mare, diversificată ṣi, uneori, greu de accesat. De aceea, cei care apelează la agenţia noastră vor fi ajutaţi să economisească timpul pe care l-ar pierde căutand in mass-media sau pas cu pas locuinţa dorită. Ajutorul nostru constă în facilitarea prelucrării informaţiilor, în prezentarea noutăţilor, avantajelor, în punerea la dispoziţie a documentaţiei necesare, în timp util, astfel încât tranzacţia de vânzare- cumpărare să se desfăṣoare in condiţiile legii.
De ce să alergaţi săptămâni întregi prin noroaie, încercând să aflaţi detalii despre fiecare ṣantier, când aveţi posibilitatea, gratuit, în cadrul unei ṣedinte de maxim o oră, să vi se prezinte cu lux de amănunte toate proiectele? In cadrul unei întâlniri cu oricare din brokerii nostri, la oricare din punctele de vânzare, in 60 de minute vi se proiecteaza pe TV sau pe perete toate ofertele.

8. SECURITATEA tranzacţiei.
Colaborăm, în condiţiile respectării legii, cu instituţii administrative, financiare, arhitecţi, topometriṣti, avocaţi, notari, auditori energetici, juristi, asigurând, astfel securitatea tranzacţiei si bunul mers al tuturor lucrurilor.

9. RAPIDITATEA tranzacţiei.

De cele mai multe ori, de la decizia de achiziţie a unui apartament până la semnarea antecontractului nu trec mai mult de 24 de ore. Adesea, reuṣim să programăm semnarea chiar ṣi în aceeaṣi zi.

10. CALITATE PRIN EXPERIENŢĂ

În cei 7 ani de experienţă am reuṣit să învăţăm din greṣeli ṣi să trecem prin toate situaţiile posibile, astfel încât acum, să vă oferim cele mai calitative servicii imobiliare din Sibiu. Experienţa este cea care te învaţă să nu mai greṣeṣti ṣi să îmbunătăţeṣti zonele vulnerabile ale serviciilor tale. Încercarea ṣi eroarea alcătuiesc experienţa.

Stimaţi clienţi, spiritul, puritatea intenţiilor și a sufletului nu pot înlocui experienţa. Alegerea unui cămin ṣi investirea unei suma mari de bani nu sunt o joacă. Viaţa, siguranţa dumneavoastră nu sunt o joacă! Chiar dacă cineva are cele mai bune intenţii cu privire la nevoia dumneavoastră imobiliară, fără experienţă, nu va reuși să vă ajute. Poate oare un grădinar, oricât de mult s-ar strădui, să cânte la oboi bine din prima încercare? Nu este întelept să fugiţi de serviciile unei agenţii imobiliare profesioniste. Ea este cel mai mare aliat al dumneavoastră

Prin diversitatea ofertelor, New Concept Living este cel mai facil mod de a-ti gasi o locuinta! Suntem liderii pieţei imobiliare din Sibiu, cu cea mai diversificată ofertă de imobiliare noi. Cu un portofoliu de peste 1000 de proprietăţi din segmentul rezindenţial nou, compania noastră reprezintă cea mai mare platformă imobiliară din Sibiu.