New Concept Living pune Sibiul pe harta lumii

Urmareste clipul de mai jos si intelege exact ce inseamna Business Project Management, by New Concept Living.

Vrei sa faci o investitie imobiliara buna in strainatate sau ai nevoie sa iti dezvolti afacerea? Trebuie sa stii ca sa ai bani nu este suficient.  Ai nevoie de ajutorul si experienta vasta a unei companii specializate in management de proiect imobiliar.

Este un lucru bine cunoscut ca managementul de proiect imobiliar este acea functie care permite antreprenorilor sa devina lideri in sectorul lor de piata, la nivel national sau mondial. Practic, business project management este serviciul prin care o companie specializata face toti pasii spre o noua afacere prospera.

In numele investitorului, compania de management de proiect conduce urmatorii pasi pentru atingerea profitului target:

 • 1. Identifica cele mai bune oportunitati si cumpara cele mai bune terenuri.
 • 2. Gandeste conceptul, il proiecteaza si apoi il autorizeaza
 • 3. Construieste proiectele si gestioneaza toate documentatiile de executie, receptie lucrari, intabulare constructii.
 • 4. Conduce campaniile de marketing si se ocupa de vanzarea unitatilor (acolo unde se doreste vanzarea).
 • 5. Se ocupa de administrarea investitiei post constructie (atat in sectorul rezidential, cat si in cel industrial)
 • 6. Administreaza imobilele pe perioade lungi prin serviciul de property management (click aici pentru detalii despre acest serviciu)

New Concept Living este prima companie din Transilvania care ofera servicii imobiliare complete pentru investitori. Asta înseamna ca ne ocupam de fiecare mic detaliu, de la inceput pana la sfarsit. Acest video o sa va ajute sa intelegeti foarte clar ce exact inseamna PBM (Business Project Management). Click aici pentru video.

Compania New Concept Living activeaza în 4 sectoare mari de pe piata de imobiliare din Transilvania:

 • Agentie ImobiliaraAgentie Imobiliara
  Cu peste 20 de agenti imobiliari, închidem lunar între 60 si 100 de tranzacții, depasind 2 milioane de euro in vanzari.
 • Management de proiect imobiliarManagement de proiect imobiliar
  Ca și companie de management de proiect imobiliar, a, dezvoltat pentru partenerii nostri peste 800 de apartamente si 100 de case, acoperind vanzari de peste 30 de milioane de euro.
 • Companie de constructiiCompanie de constructii
  Ca și companie de constructii, am construit si livrat peste 40,000 mp.
 • Companie de administrare de imobileCompanie de administrare de imobile
  Avem un portofoliu considerabil de proprietati pe care le administram in numele clientilor nostri.

Avand aceste patru departamente mari completandu-se reciproc, New Concept Living a devenit cel mai puternic brand imobiliar din Sibiu si cea mai mare forta de vanzari din oras. Combinatia unica intre expertiza in structura proiectelor si cea mai buna echipa de vanzari va ofera o desfasurare buna a dezvoltarii imobiliare si un randament rapid al investitiilor. Datorita faptului ca detinem cea mai mare forta de vanzare din zona ( prin intermediul agentiei imobiliare) investitorii nostri se bucura de siguranta in procesul de vanzare.

Atat membrii echipei New Concept Living, cat si colaboratorii nostri permanenti, acopera fiecare arie necesara realizarii unor analize detaliate, planificarii pe termen lung si punerii in aplicare a unui proiect. Oferim informatii complete despre potentialul unei investitii atat solicitantilor, cat si posibililor investitori sau terti finantatori ai proiectului.

Ne bucuram de parteneriate de lunga durata cu firme de arhitectura si studiouri de design interior si in colaborare cu acestea oferim solutii de proiectare, atât pentru spatii rezidentiale, cat si comerciale, in concordanta cu cele mai noi tendinte in domeniu, tinand insa cont de nevoile, identitatea şi preferinţele clientului. Fie că este vorba despre spaţii moderne de tip office, complexe rezidentiale, spatii industriale sau comerciale in care se doreste reamenajarea sau reabilitarea, oferim solutiile tehnice si de design cele mai potrivite.

Administrarea de imobile sau property management este un concept foarte raspandit in Europa de Vest. Acest serviciu vine in ajutorul proprietarilor care nu au posibilitatea sa isi gestioneze singuri imobilele detinute sau nu vor sa piarda timp facand acest lucru. Property managementul implica managerierea unei proprietati de catre o terta parte - firma specializata.

Multi proprietari consideră că cea mai logica solutie consta in apelarea la o companie de property management pentru ca imobilul sa fie supravegheat îndeaproape. In plus, o companie de acest gen contribuie prin know-how-ul si experienta sa in administrarea proprietatii, astfel incat sa maximizeze profitul pe investitia facuta in imobil.

 

Pentru că oferim siguranta si experienta clientilor nostri.

Siguranta

Principalul focus al companiei noastre este siguranta investitiei tale si nu ne angajam in proiecte imobiliare cu profit mare daca exista vreun factor de risc prezent. Bineinteles ca suntem cu totii in cautarea profiturilor mari, dar daca nu este administrat corespunzator, castigul ipotetic se poate transforma cu usurinta intr-un faliment.

Experienta

Faptele vorbesc mai tare decat cuvintele. Dat fiind ca am construit sute de apartamente case pentru partenerii nostri, New Concept Living este cel mai bun instrument de investitie din Transilvania. Am livrat cu succes peste 40.000 mp construiti in numele investitorilor nostri si in fiecare an livram intre 100 - 200 de locuinte noi pentru familiile din Sibiu.

Castig de timp

Noi facem munca de la A la Z, iar tu te bucuri de profit. Avem o echipa mare de ingineri si manageri de proiect care conduc proiectele investitorilor nostri. Atât membrii echipei New Concept Living, cât şi colaboratorii permanenţi, acoperă fiecare arie necesară pentru realizarea unor analize detaliate. Planificam pe termen lung şi punem in aplicare proiecte, după ce oferim informatii complete despre potentialul unei investitii atat solicitantilor, cat si posibililor investitori sau terti finantatori ai proiectului.

Randament rapid al investitiei

Datorita faptului ca detinem cea mai mare forta de vanzare din zona prin intermediul propriei agentii imobiliare, investitorii nostri se bucura de siguranta in procesul de vanzare.

Administrare de imobile

Suntem singura companie din Transilvania care ofera adiacent serviciul de  administrare de imobile. Click aici pentru a vedea toate detaliile despre acest serviciu.

Satisfactia clientilor

Recenziile primite de la clientii nostri sunt dovada calitatii serviciilor noastre. Apasa aici sa vezi toate recenziile.

Experti in multiple departamente

Echipa noastra este construita din experti din mai multe departamente: consultanta de investitie, experti in design si in dezvoltare de noi proiecte imobiliare, specialisti in managementul strategic, designul arhitectural, constructii, instalatii electrice, sanitare, termice, voce-date, telecomunicatii, vanzari si administrare post vanzare a proprietatilor. De asemenea construim afaceri utilizand în mod cât mai eficient bugetele.

Ne dorim să finalizam întotdeauna la timp și în bugetul estimat initial toate proiectele noastre imobiliare, dar primordiala este evitarea riscurilor. Nu ne angajam in miscari riscante doar ca sa livram la timp proiectele, intrucat siguranta investitiei este obiectivul nostru pana la final.

Romania este o tara frumoasa, bogata si cu un potential imens situată în centrul Europei. In prezent, Romania incurajeaza investitiile straine si a realizat demersuri pentru a creste numarul investitorilor straini in tara.

Iata cateva dintre principalele motive pentru care o este bine sa investesti in Romania:

 • Forta de munca tanara, instruita si scolita si totusi ieftina (vorbitori multi de engleza si germana). Salariul minim in Romania este de 280 euro, iar salariul mediu este de 600 de euro.
 • Resurse naturale abundente - Romania are depozite minerale si pamant fertil pentru agricultura
 • Pozitionare geografica buna. Pozitionarea in centrul Europei transforma Romania intr-o poarta de Est prin care investitorii au acces la piete de desfacere europene, dar au si acces la cele din Orientul Mijlociu
 • Deschidere la mare si la Dunare / portul Constanta
 • Romania este una dintre cele mai mari piete de desfacere din Eu Centrala si de Est. Investitorii straini patrund aceste piete si obtin o rentabilitate rapida a investitiilor facute.
 • Romania este membra NATO si membra UE
 • Stabilitate politica. Incepand cu anul 2007, de când este membra UE, structura politica a României a fost într-o continua schimbare. Astazi România este una dintre tarile din Europa Centrala si de Est cu cea mai mare stabilitate politica.
 • Ca membra UE, Romania are acces la fonduri europene.
 • Impozite mici / politica fiscala stabila si transparenta, reglementata printr-un cod fiscal.
 • Infrastructura buna – Sibiul si Transilvania sunt legate de Germania prin autostrada
 • Incepand cu anul 2008, investitiile straine in Romania au fost in continua crestere
 • Romania are curs valutar bun ceea ce le ofera investitorilor si mai mare putere de cumparare.

Care sunt motivele pentru care Sibiul atrage investitori in Romania?

 • 1. Locatie buna în centrul Romaniei
 • 2. Populatia Sibiului a crescut mult în ultimii 5 ani
 • 3. Origini germane bogate
 • 4. 2/3 oameni vorbesc engleză si/ sau germana
 • 5. Peste 200 de companii au investit deja aici
 • 6. Aeroport international cu excelente conexiuni cu marile orase din Europa
 • 7. Legata prin autostrada de Viena si Budapesta

Primul pas spre o noua afacere este sa ne cunoastem si să ne spui care sunt asteptarile tale. De restul ne ocupam noi.

Un proiect de mare avengura presupune o analiza temeinica facuta de întreaga noastra echipa, pe toate departamentele. Ulterior,  comunicam investitorilor data demararii proiectului, data predarii imobilelor precum si alte detalii despre cronologia procesului de dezvoltare. Cel mai important lucru din partea investitorului este sa cunoasca foarte bine cifra de afacere confortabila a proiectului pe care doreste sa il implementam in numele sau.

Avem intotdeauna in incubator proiecte si concepte imobiliare Ready to Start, insa de multe ori investitorii prefera sa initiem alte cautari, in alte directii, spre concepte noi. Investitorul are posibilitatea de a alege o oportunitate din incubatorul nostru sau sa ne dea indicatii spre un alt concept. În cazul in care se opteaza pentru a doua varianta, termenul de implementare va fi mai lung deoarece implica si alti factori, precum  identificare teren, intocmire P.U.Z., proiectare, autorizare.

Misiunea noastra este sa ducem la final un proiect calitativ, sa muncim condusi de valorile noastre si sa incadram corect in timp procesul de executie pentru fiecare proiect. 

Land development ( dezvoltarea terenului pentru cresterea valorii lui pe piata imobiliara) reprezinta procesul complex prin care o companie specializata aduce imbunatatiri si implicit plus valoare unei parcele de teren. Dezvoltarea terenurilor implică buna evaluare a parcelei, dar si o buna cunoastere a pietei imobiliare, in timp ce shimbarea statusului unui teren transforma o parcela neutilizabila intr-o parcela perfecta pentru dezvoltarea unui complex rezidential de blocuri sau case.

New Concept Living este o companie specializata in land development. Echipa noastra reprezinta instrumentul perfect care va poate ghida pe parcursul intregului proces de dezvoltare a parcelei de teren. Ne ocupam de toate detaliile, iar indrumarea noastra determina in cele din urma succesul proiectului dumneavoastra. Identificam parcela de teren, facem achizitia, proiectam, autorizam si construim. De asemenea, identificam cele mai bune solutii si ne ocupam de extinderea retelelor de utilitati. In acest sens, colaboram cu echipe de topometristi, arhitecti si ingineri.

Pregatirea unui teren pentru construcție reprezinta de asemenea parcurgerea unor pasi rigurosi pe baza codurilor si reglementărilor stabilite de municipalitate și instituțiile statului. Timpul de livrare depinde adesea de acesti factori.

 

Proiecte implementate de noi

Davinci Homes

Davinci Homes

Complex rezidential de case - Aleea Capsunilor

Complex rezidential de case - Aleea Capsunilor

EBS Residence

EBS Residence

Bavaria Residential Park

Bavaria Residential Park

Konsta Residence

Konsta Residence

Park Residence

Park Residence

Lake Residence

Lake Residence

Insibio Residence

Insibio Residence

Twins Residence

Twins Residence

Imperial Zone Residence

Imperial Zone Residence

Cele mai recente articole de pe blog

Schimbari Semnificative pe Piata Imobiliara in 2024: TVA Mai Mare si Noi Standarde de Livrare a locuintelor
Schimbari Semnificative pe Piata Imobiliara in 2024: TVA Mai Mare si Noi Standarde de Livrare a locuintelor
26.01.2024

Anul 2024 a adus schimbari semnificative pe piata imobiliara din Romania. Modificari ale TVA-ului, standarde noi de livrare[...]

Modificari fiscale importante incepand cu 1 ianuarie 2024: TVA ul pentru imobilele noi creste de la 5 la 9
Modificari fiscale importante incepand cu 1 ianuarie 2024: TVA-ul pentru imobilele noi creste de la 5% la 9%
22.11.2023

In acest articol de pe blogul nostru imobiliar va aducem la cunostinta o schimbare semnificativa in legislatia fiscala care v[...]

Negocierea in imobiliare Ce este cand se face 537;i mai ales cum se face
Negocierea in imobiliare. Ce este, cand se face și mai ales cum se face?
02.10.2023

Ce este negocierea in imobiliare? Negocierea în domeniul imobiliar este un proces important și complex, care [...]

Silvanax

Intră în legătură cu un specialist imobiliar pentru a obține o consultanță.