New Concept Living pune Sibiul pe harta lumii

Urmareste clipul de mai jos si intelege exact ce inseamna Land Development, by New Concept Living.

Land development (viabilizarea terenului pentru cresterea valorii lui pe piata imobiliara) reprezinta procesul complex prin care se evalueaza, planifica (atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere financiar), autorizeaza directia optima de dezvoltare a unei parcele. Aceasta optimizare trebuie sa se desfasoare in acord cu sutele de restrictii si reglementari impuse de autoritatile locale si nationale.

Doar o societate specializata cunoaste indeaproape aceste legislatii si intelege ordinea cronologica a procedurilor care trebuie implementate. Aceasta societate trebuie sa cunoasca si sa inteleaga foarte bine dinamica imobiliara din zona studiata si trebuie sa aiba acces la cerintele active din acea piata. Degeaba exista capacitate si cunostinte pentru a transforma o anumita parcela in zona industriala sau rezidentiala, daca in piata imobiliara nu exista putere de absorbtie pentru functiunea autorizata. Este necesara cunoasterea a cum trebuie sa viabilizezi, dar mai ales ce anume se recomanda a se viabiliza.
New Concept Living este o companie specializata in land development. Echipa noastra reprezinta instrumentul perfect prin care terenul dumneavoastra parcurge intregul proces de viabilizare. Ne ocupam de toate detaliile: lucrari topografice, studii si expertize tehnice, obtinere unei documentatii cadastrale, certificate de urbanism, sustinerea proiectului in comisiile de specialitate, sustinerea proiectului in consiliile locale si judetene.

In plus, identificam solutii tehnice functionale si economice pentru extinderea de retele, obtinerea avizelor necesare pentru bransamentele de retele si obtinerea autorizatiei de construire pentru constructiile propuse.

Separat de viabilizarea terenului, New Concept Living are si companie de contructii. Majoritatea proiectelor din portofoliul nostru au fost viabilizate de New Concept Living, dar am si construit si vandut proiectele autorizate pentru partenerii nostri.
A. Investigatie/ audit in detaliu a terenului pe care intentionati sa il achizitionati (due diligence). Un due diligence făcut corect, poate salva o investitie esuata de milioane de euro.
B. Consiliere in contractul de achizitie
C. Suport in procesul de negociere, fiscalitate si legalitate
D. Intrare in legalitate si in norme din punct de vedere cadastral
E. Intocmire viziune si plan de afaceri concret pentru terenul cumparat. Planul de afaceri include proiectie de costuri, proiectie de intrari, proiectie de timp pentru implementare, stabilire ROI (return on investment). Dupa validarea planului de afacere de catre investitor, se trece la urmatorul pas: intocmire PUZ.
F. Intocmire PUZ. *** Pentru anumite proiecte, urmatorul pas poate fi aprobare PUD.
G. Intocmire PUD
H. Proiectare constructii aprobate prin planul de afaceri
I. Autorizare constructii aprobate prin planul de afaceri
J. ***In paralel cu autorizarea constructiilor, se autorizeaza si implementeaza si extinderile de retele de utilitati.
K. Receptionarea lucrarilor cu autoritatile competente
L. Intabulare constructii ***pentru toti partenerii, New Concept Living a si executat proiectele autorizate.
 
Din 2015 pana in prezent, compania New Concept Living a livrat 320.000 mp in cartiere amplasate in zone rezidentiale. Echipa noastra s-a ocupat de toate detaliile: am pregatit terenul, am obtinut PUZ-ul si autorizatiile de constructie, am construit, iar ulterior am vandut si administrat proprietatile.

EBS REI Sibiu – ansamblu de 8 vile de apartamente, amplasat pe strada Pictor Brana din Selimbar. Compania New Concept Living s-a ocupat de tot procesul de achizitie teren, demarare PUZ, obtinere autorizatii de constructie, extindere retele de utilitati, constructie proiect si vanzare apartamente.

DaVinci Homes – cel mai mare proiect unitar studiat in Transilvania, este totodata si cel mai amplu proiect rezidential din Sibiu. Ansamblul este dezvoltat in zona de Vest a orasului, la intrare in Cristian. Procentul de ocupare teritoriala este de doar 25%, iar spatiile verzi ocupa 45%. Este vorba de o suprafata totala de 200.000 mp, unde se construieste un cartier populat de 6 tipuri de vile cu 6, 9 si 12 apartamente.

Konsta Splendid
este un ansamblu rezidential din Selimbar, Sibiu. In numele investitorului, New Concept Living a realizat urmatoarele: executie apartamente, extindere retele (electrice, apa canal, gaz) si bransamente, executie strazi, executie iluminat public, receptie lucrari cu institutiile statului si intabulare apartamente, vanzarea apartamentelor.

Henri Coanda. Suprafata terenului pe care se dezvolta proiectul rezidential Henri Coanda are în total 27.344 mp. Pe 18.761 mp vor fi construite blocurile, iar 24 % din teren va fi spatiu verde. Blocurile au regim de inaltime Parter+ 3 etaje + etaj retras.

Bavaria In zona Daia, un camp a fost transformat intr-un adevarat cartier de case – cartierul Bavaria.
38.000 mp de teren au fost transformati intr-un ansamblu rezidential modern, cu peste 100 de locuinte unifamiliale si in regim cuplat.
Cu siguranta da. In Romania, 90% din valoarea reala a unui teren este data doar de documentatiile si aprobarile care stau în spatele terenului. Un teren care are PUZ aprobat poate fi de 3,4 ori mai valoros decât omologul sau fara PUZ aprobat. Explicatia este una simpla: elaborarea unui PUZ poate dura intre 8 si 36 de luni si implica si riscul de a nu se aproba. Astfel, PUZul devine garantia valorii unui teren.

Un alt motiv este urmatorul: profitul unei investitii este relevant doar in masura in care tinem cont de durata de implementare a proiectului. Astfel, un proiect cu profit de un milion de euro care s-a implementat în 12 luni este mult mai avantajos decat un profit de un milion si jumatate de euro de la un proiect implementat in 36 de luni. Desigur ca blocarea banilor intr-un teren fara PUZ pe o perioada nedeterminata nu este cea mai buna varianta pentru investitor. Asadar, daca aveti un teren, incepeti procesul de viabilizare a acestuia.

Silvanax

Intră în legătură cu un specialist imobiliar pentru a obține o consultanță.